Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Denis Suárez har skrevet under på kontrakten

Nyheder - 6. juli 2016




Barcelonas nye midtbanespiller, Denis Suárez, har her til formiddag skrevet under på sin nye kontrakt med de spanske mestre, som han forlod for to år siden. Nu er han tilbage i den catalanske hovedstad og aftalen binder ham til klubben i fire år, og hans frikøbsklausul lyder på €50 mio.

Denis Suárez er meget glad for at vende tilbage til Barca, men endnu mangler han et trøjenummer. Han vil gerne spille med samme nummer som Xavi spillede i.

- Jeg vil gerne spille i nummer 6, som Xavi spillede i, men det er ikke vigtigt for mig, sagde han.

22-årige Suárez er udmærket klar over, at der er hård konkurrence om pladserne, men han glæder sig over at være tilbage i klubben.

- Barca spiller mange kampe i løbet af sæsonen og alle vil få mulighed for at spille. Jeg er glad for at spille med de bedste.

I løbet af hans korte karriere er galicieren blevet brugt på flere forskellige positioner, men han foretrækker at spille på den centrale midtbane.

- Jeg kan spille på kanterne i angrebet og centralt på midten. Jeg foretrækker dog midtbanen, da jeg føler mig bedst tilpas der.

Denis Suárez er klubbens første forstærkning denne sommer. Man har også sikret sig den franske forsvarspiller Samuel Umtiti, men han bliver først præsenteret når Frankrig er færdige ved EM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Denis Suárez har skrevet under på kontrakten

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder