Annonce


Annonce

Annonce

Sport: Samper bliver en del af førsteholdet

Nyheder - 8. juli 2016




I går aftes kunne den catalanske avis Sport meddele at Sergi Samper samme dag havde et møde med klubben. Her blev man enige om at forlænge Sergi Sampers kontrakt med fire år, så den nu løber til sommeren 2020. Samtidig bliver den unge midtbanespiller langt om længe rykket op i førsteholdstruppen og planen er, at han skal med på Barcelonas pre-season tur denne sommer, hvor han håber at kunne imponere Luis Enrique.

Sergi Samper bliver førsteholdsspiller. Det blev han og hans agent enige med klubben om torsdag morgen på et møde. Han forlænger med fire år og får en førsteholdskontrakt.

I næste uge bliver den nye aftale underskrevet, når de sidste detaljer er på plads. Dette inkluderer bonusser og frikøbsklausulen, som kan komme til at afhænge af hans sæson og antal spillede kampe. Det så man fx med Marc Bartras frikøbsklausul der faldt fra 300 mio. kr. til 80 mio. kr, fordi han spillede for få kampe.

På mødet fremhævede klubbens repræsentanter Luis Enriques tro på spilleren og hans tilpasning på førsteholdet.

Sergi Samper er et resultat af La Masia og han er udmærket klar over, at der er hård konkurrence om pladserne. Han spiller på den defensive midtbane, og minder lidt om Sergio Busquets.

I august er der planlagt et nyt møde mellem 21-årige Samper og klubben. Her bliver der fulgt op på hans udvikling og hans situation i truppen og catalaneren forstår hvor vigtigt det er at spille regelmæssigt for at fortsætte udviklingen.

Hvis muligheden byder sig vil Sergi Samper kæmpe med næb og kløer for at gribe den på lige fod med de andre spillere i førsteholdstruppen, men hvis hans rolle bliver absolut sekundær vil klubben leje ham ud inden sommertransfervinduet lukker.

Barcelona mangler at bekræfte nyheden, men det forventes at ske i næste uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sport: Samper bliver en del af førsteholdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder