Annonce


Annonce

Annonce

Interview med Denis Suárez

Nyheder - 10. juli 2016




Barcelonas første officielle signing denne sommer hedder Denis Suárez og han har en klar drøm: at vinde The Treble. I forbindelse med sin præsentation har han ladet sig interview - du kan læse det hele lige her.

Skiftet til Manchester City
- Det var et skridt jeg tog for at kunne spille professionel fodbold. Jeg forlod alt, som jeg altid havde været omgivet af, men det var et vigtigt skridt i bestræbelserne på at nå hertil, hvor jeg er i dag.

- Du lærer et nyt sprog, en ny kultur og fodboldstil, som er helt anderledes. Meget fysisk præget, men når dagen er omme har du lært rigtig meget.

Fra England til Barcelona b
- Jeg voksede op med at spille fodbold da Guardiola var aktiv hos Barcelona. Holdet erobrede hele verden med deres spil. Da Barcelona spurgte til mig havde jeg ikke behov for at tænke situationen igennem. Jeg ville tilbage.

Eusebio, den tidligere Celta- og Barca B-træner
- Jeg mødte Eusebio i Celta da jeg var 14-15 år og han bad mig træne med mange gange. Han gav mig chancen for at spille i venskabskampe og han var blandt nøglerne til at jeg skiftede. Han er en fantastisk træner og jeg har det rigtig godt med ham

Drømmen
- At vinde Champions League, ligaen og Copa del Rey; at vinde The Treble. Jeg tror, at alle spillere, der kommer til Barcelona, drømmer om det. Jeg vil også etablere mig som en vigtig spiller på holdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Interview med Denis Suárez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder