Annonce


Annonce

Annonce

Digne ferierer i Barcelona

Nyheder - 18. juli 2016




Efter endt præsentation på og omkring Camp Nou, har den nylige signing Lucas Digne besluttet sig for at blive i Catalonien – givetvis for at vende sig til atmosfæren og gå i gang med at lære sproget.

I stedet for at rejse hjem til Frankrig, eller tage et andet sted hen og koble af fra den netop overståede EM-slutrunde, har han – sammen med sin bedre halvdel og ansigtsmaske – besluttet sig for at holde ferie i og omkring Barcelona, hvor parret blandt andet har lagt vejen forbi seværdigheden ’Aquatic Park’.

Inden præ-sæsonen for alvor tager sin begyndelse, gælder det for de spillere, der har været på landsholdstjeneste om at få slappet godt og grundigt af. Sammen med landsmand og ligeledes nylig ansat hos FC Barcelona, Samuel Umtiti, hører Digne til gruppen af spillere, der som de sidste tilslutter sig resten af truppen, grundet landsholdsaktivitet henover sommeren, hvor Frankrig som bekendt nåede EM-finalen, men måtte se sig slået af Portugal.

En anden franskmand, man også kan risikere at rende ind i, skulle man befinde sig i området, er den lystigt arbejdssøgende Moussa Sissoko fra Newcastle, der ligeledes flader ud i nærheden af Lucas Digne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Digne ferierer i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder