Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nolito: Derfor fravalgte jeg Barca

Nyheder - 25. juli 2016




Den nu tidligere Celta de Vigo-spiller, var inden sit skifte rygtet kraftigt med Barcelona, der har haft villet hentet spilleren tilbage til Camp Nou i et godt stykke tid inden denne sommers transfervindue.

Men på trods af de mange forhandlinger med og den store interesse for spilleren, valgte han dog at takke ja til Pep Guardiolas tilbud, og skiftede til engelske Manchester City, der nu har den tidligere Barca-træner ved roret, og allerede har hentet flere forstærkninger til truppen.

Nu afslører Nolito, hvorfor han, på trods af forhandlingerne med Barca, valgte at skifte til City i stedet.

- Skiftet til Barca, talte jeg om med min familie og med min repræsentant om, og personligt føler jeg selv, at mit valg (om at skifte til Manchester City, red.) er det bedste udfald for min karriere, forklarer Nolito til The Guardian i Kina, hvor hans nye klub nu tager del i International Champions Cup-turnéen.

Spilleren, der altså fortsat skal spille i en kongeblå trøje, har dog kun gode ord tilovers for Blaugrana.

- Jeg føler mig heldig for at have spillet i Barca. Jeg ønsker dem alt det bedste, og er virkelig stolt over den interesse de viste i mig.

Nolito var Barca-spiller i sine ungdomsår fra 2008 til 2011, inden han drog til Benfica, og dernæst Celta i 2013, og er altså et af Barcas La Masia-produkter, som man prøvede at hente tilbage - dog uden held. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nolito: Derfor fravalgte jeg Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder