Annonce


Annonce

Annonce

Ledelsen: "Arda ud", Enrique: "Arda ind!"

Nyheder - 26. juli 2016




På trods af, at Luis Enrique gerne vil beholde Arda Turan, som han ikke mener fik en helt retfærdig chance i den nu forhenværende sæson, på grund af transferkarantænen, vil klubbens ledelse gerne skille sig af med tyrkeren.

Det fortæller det catalanske medie, der er en tæt kilde til klubben, SPORT.

Klubbens vilje til at adskille sig med spilleren er da også blevet bemærket af flere klubber, heriblandt Inter Milan og Napoli, der ønsker at hente spilleren til klubben.

Siden Napolis tilbud til Barca på den versatile midtbanespiller, er der dog sket meget i Napoli-kulissen, hvor deres stjerneangriber, Gonzalo Higuaín, angiveligt i al hemmelighed har fuldført et lægetjek hos Juventus, som han forventes at skifte til inden længe. Derfor har man siden hen skiftet fokus på at finde erstatning til 9'er positionen, hvor man angiveligt har Mauro Icardi fra Inter Milan i kikkerten. Tilmed har man altså sat en transfer af Arda til Napoli i bero, fra den kongeblå klubs side af.

AS Monaco meldes ligeledes interesseret, og har, med afgangen af deres midtbanespiller, Jeremy Toulalan, nu flere penge på rigmandskontoen, og kan derfor kaste flere penge efter Turan.

Prisen, Barcelona-bestyrelsen ønsker for spilleren, er, ifølge SPORT, 34 millioner euro, hvilket altså ikke har medført en faldende interesse fra klubberne. Enrique ønsker dog ikke at give slip på spilleren, og det er heller ej første gang at uenigheden mellem Enrique og bestyrelsen kommer til syne.

Arda Turan kom til klubben i sommertransfervinduet op til 2015/16-sæsonen, men kom ikke i spil før han, og Aleix Vidal, havde afsonet Barcas transferkarantæne, i januar måned, hvorefter spilletiden ikke ligefrem har været af en særligt høj mængde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ledelsen:

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder