Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Gomes om Messi og Ronaldo

Nyheder - 27. juli 2016




Med signingen af en nyslået europamester med portugisisk pas, er det mest indlysende at forhøre sig om hans holdning til henholdsvis Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Andre Gomes er én af de få, der har fået muligheden for at spille sammen med begge. Den anden er Angel Di Maria, da han slog sine folder i den spanske hovedstad – men hvad havde Gomes så at sige om de to?

Ovenpå hans præsentation på Camp Nou, ønskede han ikke at vælge mellem de to, men valgte – fornuftigt nok – en diplomatisk middelvej.

- De er begge to fantastiske og det er en ære for mig at få muligheden for at spille sammen med dem hver især. De har hver deres stil, men det vigtigste for mig lige nu er Barca og Messi, i og med jeg ikke med landsholdet på nuværende tidspunkt, udtalte Andre Gomes blandt andet.

Derudover, forholdt han sig også til én af klubbens mange andre stjerner – Andres Iniesta, som han i den grad glæder sig til at spille sammen med.

- Jeg har nydt at spille sammen med Ronaldo, og nu håber jeg også på at nyde at spille sammen med Messi. Messi og Iniesta er indbegrebet af Barcelona, men selve klubben var en meget vigtig faktor, da jeg traf min beslutning. Filosofien, mentaliteten og spillestilen tiltaler mig. Det var nemt at vælge. Som 22-årig skal jeg bare nyde at spille fodbold.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gomes om Messi og Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder