Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen vrager ferien og vender hjem

Nyheder - 28. juli 2016




Marc-André ter Stegen mødte sidste år tidligt op fra sin sommerferie for at imponere Luis Enrique i testkampene og spille sig selv i form før Claudio Bravo vendte tilbage. Det lykkedes ikke for tyskeren, som kun stod på mål i Champions League- og Copa del Rey-kampene til trods for et ønske om at stå i de spanske ligakampe.

I år har keeperen igen valgt at forkorte sin ferie og ifølge Sport vender han derfor tilbage i træning i dag fremfor den 8. august, som egentlig var dagen hvor han skulle vende tilbage. Håbet er logisk nok at han vil gribe chancen når den kommer og vise, at han går ind til den nye sæson med motivationen i top.

Sidste sæson lagde Barcelona ud med en vigtig Supercup-kamp mod Athletic Bilbao og her fejlede Ter Stegen ved at lukke fire mål ind og Barcelona tabte siden de to finalekampe med sammenlagt 5-1.

I år mødes Barcelona og Sevilla i Supercuppen og her forventes Ter Stegen også at stå. Hvad Enrique vælger til ligakampene bliver dog spændende at se. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen vrager ferien og vender hjem

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder