Annonce


Annonce

Annonce

Jagten på Barcas super-sub fortsætter

Nyheder - 28. juli 2016




Med et transfervindue, der ikke lukker foreløbig er der stadig ingen grund til panik i Barcelona, selvom vinduet indtil videre har ført flere svibsere med sig – både Nolito, Vietto og Gameiro er blandt navne, der angiveligt har været i klubbens søgelyse, for derefter at gå ud og finde spilletid andetsteds. Men hvad er det egentlig Barcelona leder efter i en angriber, som fortrinsvis vil fungere som aflastning for MSN – udover at netop dét naturligvis vil være noget et nyindkøb skal være villig til.

Som nævnt er flere potentielle signings glædet katalerne af hænde i løbet af sommerens transfervindue. Luciano Vietto har valgt Sevilla fremfor Barcelona, for i højere grad at være sikker på spilletid, mens Kevin Gameiro er blevet skibet afsted fra netop Sevilla, for at blive en del af Simeones stribede armé fra hovedstaden.

Derfor har ledelsen været nødt til at vende blikket i andre retninger, i dens søgen efter den ideelle aflastningsspiller. Luis Enrique er meget klar i spyttet, når han bliver bedt om beskrive den optimale signing. Han vil have fingrene i en ægte angriber – og altså ikke en type, der også kan gøre sig på kanterne. Han skal bare kunne score mål – og masser af dem. Målnæse frem for driblefærdigheder.

På rygtebasis har Barcelona også været ude efter et par ældre herrer. Det drejer sig om Mario Gomez og Robin van Persie, som begge angiveligt er blevet fravalgt, da man trods alt ønsker et ungt alternativ. Og det er sandt at sige ikke noget de to førnævnte er i stand til at stå inden for.

Noget skal der imidlertid ske, for da vi som bekendt befinder os i et OL-år vil Neymar ikke være at finde i truppen i starten af sæsonen og det efterlader et kæmpe hul i venstre angrebsside, som meget gerne skulle fyldes ud af sæt kapable støvler.

Spillere som Santi Mina og Ayoze Perez er blandt navnene, der nu bliver hvisket mest om. De er begge to unge og har erfaring med den spanske liga, til trods for det faktum at Ayoze Perez aktuelt set slår sine folder på St. James’ Park.

Direktionen er dog ikke bekymret og især Robert Fernandez maner til ro. Han har indtil videre haft en god sommer på transferfronten og han insisterer på at alt nok skal komme i orden til sæsonstart. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jagten på Barcas super-sub fortsætter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder