Annonce


Annonce

Annonce

Få odds 6,00 på at Barca genvinder La Liga

Nyheder - 18. august 2016




Barcelona kunne for nyligt løfte sløret for endnu et partnerskab. Den catalanske gigant har indgået et samarbejde med Betfair, som også BarcelonaFC.dk samarbejder med og i den forbindelse kan du score et højt odds på at Barcelona vinder La Liga i den kommende sæson.

Tilbuddet er udelukkende gældende for nye kunder af Betfair og er du derfor allerede kunde, så kan du ikke tage del i den. Hvis Barcelona vinder La Liga får du dine penge 6,00 gange igen - ellers får du pengene tilbage som bonus, som du derefter kan bruge til at spille på noget andet. Altså er det et risikofrit bet, som du foretager dig.

Sidste udkald for dette tilbud er den 20. august når Barcelona åbner deres kampagne i den spanske liga med en hjemmekamp mod Real Betis.

Sådan spiller du med
- Opret en bruger hos Betfair med bonuskoden 'ZFBJJJ'
- Spil på at Barca vinder ligaen som normalt
- Taber du dit bet, så får du dine penge refunderet som bonus, der kun skal gennemspilles én gang.

Vil du fremskynde muligheden for en mulig gevinst, så kan du netop til kampen mod Real Betis få odds 4,00 på at Barcelona vinder kampen. Her er det samme fremgangsmetode - du skal blot bruge dette link med denne bonuskode: ZFBJKF. Herefter oddser du på en normal Barca-sejr og vinder de, så får du dine penge 4,00 gange igen ellers får du dem tilbage på din spillekonto som en bonus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Få odds 6,00 på at Barca genvinder La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder