Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta peger på Ballon d'Or-vinderen

Nyheder - 29. juli 2016




Det har længe handlet om hvor mange og hvilke titler spillere vinder, før man er berettiget til Ballon d'Or. Selvom der stadig er fem måneder til at prisen skal uddeles, så er snakken allerede godt i gang og nu har Andrés Iniesta også meldt ud hvem han mener bør vinde prisen.

- Der er mange gode kandidater, men mit valg falder på Messi. Og derefter, hvis det er en holdkammerat, så Suárez eller Neymar. Det ville glæde mig, fortæller Iniesta og følger op om sin egen nuværende situation:

- Jeg håber på, at jeg kan stoppe karrieren her i Barcelona. Det er mit ønske. Men jeg tager det år for år og ser hvordan jeg har det. Jeg har ingen ønsker om at skulle forlade klubben. Men jeg håber, at jeg om et år har den samme fodboldmæssige følelse, som jeg havde sidste sæson. Det var blandt de bedste sæsoner, som jeg har nydt mest, fortæller han.

Andrés Iniesta holder stadig ferie men støder snart til truppen for at forberede sig til den kommende sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta peger på Ballon d'Or-vinderen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder