Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca slog let Celtic: 3-1

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 30. juli 2016


Barca slog let Celtic: 3-1


Barcelona havde lørdag aften ingen problemer med at slå Celtic 3-1 til trods for at skotterne allerede er godt i gang med deres sæson med kvalifikationskampe til Champions League. Udskældte Arda Turan åbnede med en kanonkasse på oplæg fra Aleix Vidal.

Barcelonas startopstilling
Masip, Aleix Vidal, Martínez, Mathieu, Sergi Roberto, Denis Suárez, Arda, Cámara, Munir, Messi og Suárez

På bænken
Samper, Tello, José Suárez, Marlon, Martinez, Lopez, Carbonell, Gumbau, Alena, Nili, Alfaro og Mujica

Mål
- 1-0 11' Arda
- 1-1 29' Grifiths
- 2-1 31' Ambrose (Selvmål)
- 3-1 40' Munir
1'
- Stor chance til Celtic allerede i det første minut hvor unge Martinez fejler og giver Roberts fri skudmulighed, men han sender kuglen forbi Masips mål.

11' - MÅL!!
- Barcelona har overtaget spillet og kører bolden rundt i rækkerne. Efter 11 minutter sætter Vidal sin mand af i offensiven ved at sende bolden gennem hans fødder. Herfra afleverer han den tilbage i banen til kanten af feltet, hvor Arda Turan føler bolden op i krydset til 1-0.

15'
- Messi med en god aflevering ud til venstrebacken Camara, som drejer rundt og fyrer af - men bolden rammer sidenettet.

29' - MÅL!
- Barcelona har alt under kontrol. Masip har bolden. Spiller den ud til en fri José Martinez, men den unge Barca-mand kikser fuldstændig sin førsteberøring og Griffiths står klar til let at sparke den ind til 1-1. Kæmpe brøler af den unge mand.

31' - MÅL!!
- Camara fremtvinger et selvmål af Ambrose. B-holdets back smider bolden ind i feltet, hvor ingen Barca-spillere er at finde, men Ambrose ser det ikke og tackler bolden i eget mål til 2-1 til Barcelona.

40' - MÅL!!
- Fantastisk mål igen af Barcelona! Messi sender bolden ud i modsatte side af banen til Camara, der ligger den af til Suárez. Han kommer ind i feltet og sender den videre til Munir gennem Ambroses ben. Munir er sikkerheden selv og scorer til 3-1.

43'
- KÆMPE fejl af Mathieu! Han mister bolden som sidste mand efter fumleri, men formår selv at sprinte tilbage og sende bolden til hjørnespark.

Pause - ind-/udskiftning
- Samper kommer ind. Messi går ud.

53'
- Forrygende opspil af Barcelona. Munir svinger bolden ud til Camara, som hårdt og fladt sender den ind til Luis Suárez i feltet. Angriberen ligger den første gang af til Denis Suárez, der spiller den tilbage, men Luis Suárez når lige præcis ikke først på bolden og skyde på det tomme mål.

57'
- TÆT PÅ FOR DENIS SUÀREZ! Han opsnapper bolden på kanten af feltet, laver skudfinten og trykker hårdt af, men Gordon redder og returen samler Celtic op.

60' - ind-/udskiftning
- Mathieu, Arda, Suárez, Denis og S. Roberto går ud. Marlon, Aleñá, Carbonell, Mujica og Alfaro kommer ind.

76'
- Celtic bryder gennem Barcelonas midtbane og Marlon presser Armstrong ud i en spids vinkel. Han trykker alligevel af, men Masip tager sikkert imod.

77' - ind-/udskiftning
- Munir, Cámara, Martínez og Masip går ud. Gumbau, Borja, Nili og José Suárez kommer ind.

82'
- Barcelona fejler i opspillet og Rogic får en fri skudmulighed, men keeper Suárez følger den forbi målet.

Slut
- Barcelona vinder deres første træningskamp i International Champions Cup og forbereder sig nu til kampen i Sverige mod Premier League-vinderne fra Leicester. Kampen spilles onsdag aften og kan ses på 6'eren.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder