Barca skød de engelske mestre i sænk: 4-2

Nyheder - 3. august 2016

Barcelona og Leicester mødte hinanden på Friends Arena i Sverige onsdag aften og første halvleg var totalt domineret af Barcelona, som plaffede englænderne i sænk. Men i anden halvleg kom Ranieris mandskab bedre med og var tæt på at bringe spændingen tilbage da de lavede 3-0 om til 3-2, men Mujica slukkede det sidste håb med målet til slutresultatet 4-2.

Masip, Aleix Vidal, Marlon, Mathieu, Camara, Sergi Roberto, Denis Suarez, Arda Turan, Messi, Luis Suarez og Munir

Jose Suarez, Samper, Sergio Busquets, Aleña, Jose Antonio Martinez, Mascherano, Mujica, Carbonell, Nili Perdomo og Alfaro

- 1-0 26' Munir
- 2-0 34' Suárez
- 3-0 45' Munir
- 3-1 48' Musa
- 3-2 66' Musa
- 4-2 84' Mujica

3'
- Stor mulighed til Barcelona efter at Messis frispark heades væk. Bolden lander for fødderne af Denis Suárez som trykker af og Zieler giver en returbold, som Luis Suárez er hurtigst over, men han skyder lige præcis forbi målet.

5'
- KÆMPE chance til Leicester! Barcelona bliver snydt for et klokkeklart frispark og så bliver Gray sendt om bag forsvaret og er alene med Masip, men i stedet for at spille den på tværs af feltet til en fuldstændig fri Vardy, skyder han over mål.

9'
- God mulighed til Barcelona. Messi sammensætter et flot angreb og spiller Munir fri i venstre side. Han vælger at skyde og sparker over til trods for at han også kunne have vippet den om i bagrummet til en fri Luis Suárez.

18'
- Fantastisk ro af Mathieu. Leicester slår igen kontra og et indlæg svinges ind mod Vardy, men Mathieu kommer i vejen og vipper den tilbage til Masip med brystet.

26' - MÅL!!
- Vidunderligt mål af Barcelona! Messi smider en perfekt stikning i dybden og selvom Leicesters Simpson er klar, så kommer Munir ind foran, prikker bolden fri og klapper den i mål til 1-0.

33'
- God mulighed til Luis Suárez. Han spiller et-to med Arda Turan og kommer fri, men Zieler kommer flot ud og afværger uruguayanerens forsøg.

34' - MÅL!!
- Messi sender Luis Suárez ind i feltet. Uruguayaneren vader igennem to Leicester-forsvarer og selvom bolden næsten springer fra ham, får han lige prikket bolden op i krydset til 2-0. Smukt mål af angriberen!

36'
- MESSI!! Tæt på 3-0! Han starter selv angrebet og efter et tilfældigt boldtab af Suárez, dukker Messi op og kanonerer den løse bold mod mål, men han sender den lige forbi kassen.

38'
- Dårlig forståelse af Camara. Arda Turan sendes i dybden i venstre side i et hurtigt kontrastød, men han mangler støtte fra Camara, som bare står og kigger. Og da Arda afleverer til Camara, opfatter han det lysår senere og mister bolden.

39'
- Kæmpe mulighed til Huth! Han kommer foran på et frisparksindlæg og skal bare styre bolden i mål, men han rammer den på utrolig vis ikke og bolden triller til målspark.

45' - MÅL!!
- Og så står der 3-0! Igen et flot mål af Barcelona. Suárez modtager bolden i venstre side af Leicesters banehalvdel og spiller den perfekt ind i feltet til Munir, som piller den ned og scorer til 3-0.

45' - ind-/udskiftning
- Vidal og Marlon går ud. Mascherano og Busquets kommer ind.

48' - MÅL!
- Skidt, skidt start på anden halvleg af Barcelona. Musa løber fra midtbanen ned mod et frit mål og når lige at komme forbi én modstander før han sikkert scorer til 1-3.

55'
- Nej, nej, nej Munir! Spilder en gigantisk chance! Messi dribler sin mand, Suárez åbner op for Munir, som modtager bolden frit foran mål. Han vælger at spille den direkte hen til en Leicester-spiller fremfor en simpel aflevering tilbage til Messi eller at skyde på mål.

62' - ind-/udskiftning
Messi og Arda går ud. Alena og Samper kommer ind.

66' - MÅL!
- Luis Enrique har skiftet godt ud på holdet og sammenspillet er faldet helt fra hinanden efter pausen. Et boldtab fører igen til et mål af Musa. 3-2.

73'
- Sjældent skud fra Busquets er tæt på at gå i mål! Alena mister bolden, men den ryger ud til Busquets der trykker af fra distancen. Besværet giver hjørnespark.

75'
- Tæt på et drømmemål af Barcelona! Munir glider fri på kanten, sender den ind til Luis Suárez, som lader den gå forbi og i stedet løber han i dybden. Denis Suárez modtager bolden og vipper den ind til Luis, men hans forsøg går i sidenettet.

77' - ind-/udskiftning
José Suárez, Carbonell, Alfaro og Perdomo kommer ind. Masip, Munir, Suárez x 2 går ud.

84' - MÅL!!
- Luis Enrique har en masse unge spillere på banen, men de formår at spille sig igennem Leicesters forsvar efter en forrygende aflevering af Mashcerano. Inde i feltet opsnapper Mujica bolden og så klapper han den ind til 4-2.

- Barcelona slår Leicester og henter dermed den anden sejr i træk ved International Champions Cup. På lørdag venter Liverpool. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder