Annonce


Annonce

Annonce

Liverpool bankede Barcelona: 4-0

Nyheder - 7. august 2016




Liverpool og Jürgen Klopp havde ikke tænkt sig at spare på batterierne da de i går mødte Barcelona på legendariske Wembley. Englænderne gik hårdt til værks og bankede Luis Enriques mandskab 4-0 og det var selvom Enrique havde en god portion stamspillere med.

Det hører dog også med til historien at Liverpool har spillet flere træningskampe efter sommerferien end Barcelona samtidig med at en håndfuld af de catalanske spillere først spillede de første minutter i går. Ikke desto mindre var det en yderst negativ forestilling på Wembley, men positivt i og med at ingen blev skadet.

Efter et kvarter stod nyindkøbet Sadio Mane klar til at gøre det til 1-0 bag Ter Stegen mens Claudio Bravo fra anden halvlegs start blev skiftet ind og lukkede to mål ind på to minutter; Javier Mascherano blev noteret for et selvmål efter 47 minutter mens Divock Origi minuttet efter gjorde det til ydmygende 3-0.

Messi ramte stolpen i løbet af kampen og catalanerne dominerede som altid spillet, men bolden ville ikke ind og i stedet for at gøre resultatet bare lidt pænere, så gjorde Marko Grujic det omvendte ved at heade bolden i en smuk, smuk bue over Bravo og i mål til 4-0. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Liverpool bankede Barcelona: 4-0

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder