Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sejr i sidste test inden Supercuppen: 3-2

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 10. august 2016


Sejr i sidste test inden Supercuppen: 3-2


Barcelona åbnede i dag sæsonen på hjemmebane i Gamper-kampen mod Sampdoria. En underholdende første halvleg blev vekslet til en halvkedelig anden halvleg, hvor det mest handlede om at undgå unødvendige skader. Det var sidste kamp for Barcelona før Supercuppen mod Sevilla.

Barcelonas startopstilling
Bravo, Sergi Roberto, Piqué, Mathieu, Digne, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Arda

På bænken
Ter Stegen, Douglas, Denis Suárez, Mascherano, Sergi Samper, Munir, Alba, André Gomes, Vidal, Umtiti, Masip og Camara

Mål
- 1-0 16' Suárez
- 2-0 21' Messi
- 2-1 23' Muriel
- 3-1 34' Messi
- 3-2 78' Budimir


2'
- Lucas Digne opfanger bolden i venstre side af Sampdorias felt og forsøger et hårdt, fladt skud, men bolden sniger sig forbi målet.

3'
- Lucas Digne fortsætter det hårde fremstød og klapper et perfekt indlæg ind i panden på Arda Turan, som header hårdt mod mål, men keeperen står i vejen og afværger.

15'
- Andrés Iniesta forsøger sig efter et par hurtige kombinationer, men brager bolden fladt forbi målet.

16' - MÅL!!
- Iniesta vipper bolden ind i feltet til Messi, der brysttæmmer og saksesparker den på tværs af feltet til Suárez, som pander den i kassen til 1-0.

21' - MÅL!!
- Barcelona kører hårdt på og denne gang er det Messi selv som scorer efter at have samlet et indlæg op inde feltet, driblet rundt om keeperen og prikket den i mål til 2-0.

23' - MÅL!
- Målene vælter ind! Denne gang er det Sampdorias Muriel som kommer fri og sparker den ind til 2-1. Italienerne fik chancen efter at Iniestas aflevering blev opsnappet.

31' - ind-/udskiftning
- Masip og Mascherano kommer ind. Bravo og Mathieu går ud.

34' - MÅL!!
- Fjerde mål på en god halv time! Lionel Messi banker bolden i mål direkte på frispark.

60'
- Barcelona dominerer klart og Sampdoria er sjældent gæster på bolden, men catalanerne har svært ved at spille sig igennem. Arda Turan skaber ikke meget, Suárez er dækket godt op og Messi har få muligheder på grund af italienernes vanvittige kompakte tilgang.

61' - ind-/udskiftninger
Ter Stegen, André Gomes, Denis Suárez, Camara og Umtiti kommer ind. Masip, Digne, Piqué, Rakitic og Iniesta går ud.

66'
- Arda på overliggeren! Messi finder tyrkeren i feltet. Han tager et kort træk ud i banen og føler bolden over mod fjerneste hjørne, men overliggeren står i vejen.

68'
- Igen er træværket i vejen! Luis Suárez spiller Denis Suárez fri, men hans forsøg rammer stolpen!

78' - MÅL!
- Sampdoria reducerer til 2-3. En høj bold bankes ind i feltet til Budimir, som får let spil over for Mascherano. Han tæmmer den let og kanonerer den ind bag en chanceløs Ter Stegen.

86'
- Munir viser gode takter og dribler forbi to mand før han nedlægges på kanten af feltet. Farlig frisparksforsøg til hjemmeholdet, som man slet ikke formår at udnytte til fulde nu hvor Messi er skiftet ud.

90'
- Suárez nedlægges på kanten af feltet i en endnu bedre position. Han tager sig selv af forsøget og knalder den direkte mod mål. Keeperen får lappen på, overliggeren tager den og videre ud til hjørnespark, som Barcelona ikke får noget ud af.

Slut
- Barcelona vinder over Sampdoria og har nu spillet den sidste kamp inden der for alvor er noget på spil. Søndag aften gælder det første opgør i den spanske Supercup mod Sevilla.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder