Annonce


Annonce

Annonce

Lucho: Jeg er glad for Munir, men...

Nyheder - 15. august 2016




Luis Enrique kan næsten ikke være utilfreds med Munir. Det unge stjernefrø har fået spilletid i fem kampe, og har scoret fire mål. Set i forhold til spilletiden i sidste sæson, ser det allerede lovende ud. Og set i forhold til målene, har Munir også imponeret. Han er blevet mere målsøgende, har fået mere selvtillid, og har langsomt fået mere spilforståelse i bedste Barcelona-ånd.

Han ser da også ud til at have vundet Luis Enriques tillid, idet han også fik spilletid i SuperCopa-kampen mod Sevilla, hvor han scorede på sin første berøring på bolden, blot to minutter efter sin indskiftning.

Det var også en glad Enrique, der udtrykte sig efter kampen.

- Jeg er glad for Munir, og for hele holdet. Vi har en fantastisk trup og nogle fantastiske spillere, begynder cheftræneren, og fortsætter:

- Men hvis det er sådan, at jeg finder en spiller, som jeg føler kan være med til at styrke en bestemt position på banen, så vil vi prøve at hente ham til klubben. Der er 15 dage til transfermarkedet lukker, og i sådanne tilfælde vil der altid være spillere der går ind, og nogle der går ud. Det er min holdning til det hele, forklarer Enrique, kort efter kampen.

Den 20-årige angribers kontrakt med FC Barcelona løber frem til den 30. juli 2019, og blev forlænget den 19. juli 2016. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lucho: Jeg er glad for Munir, men...

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder