Annonce


Annonce

Annonce

Enrique: Roberto er en af mine favoritter

Nyheder - 17. august 2016




Sergi Roberto fik – overraskende for de fleste – tildelt en masse minutters spilletid på højre backen i den første kamp af to mod Sevilla i den spanske Super Cup. Forklaringen er enkel – Enrique er tosset med ham.

Da cheftræneren for nylig blev spurgt om netop Sergi Roberto, var han fuld af lovprisninger i retning af den unge alt-mulig-mand. Han hev sidste sæsons Clásico på Bernabéu op som eksempel.

- Han startede kampen som wingspiller, men nåede både at spille på midtbanen og backen i løbet af kampen. Det kræver at man er god form, men også en ekstremt god fodboldforståelse. Han er åbenlyst én af mine favoritter, sagde Barca-træneren blandt andet.

En anden alt-mulig-mand i Barcelona, Javier Mascherano, har også været ude og lovprise Robertos ekstreme alsidighed. En alsidighed Mascherano også selv besidder til en vis grad.

- Siden sidste sæson har han virkelig vist, hvad han er gjort af. Han har spillet på næsten alle positioner. Jeg håber ikke han også skal prøves af i midterforsvaret, udtaler han blandt andet. Ganske givet med et glimt i øjet, med henblik på at det hovedsagligt er dér, Mascherano selv opererer.

- Én af hans største forcer er hans intelligens. Det kræver enorm spilforståelse at gøre sig på så mange forskellige positioner. Hans intelligens øger hastigheden, hvormed han tilpasser sig de forskellige positioner. Hans (Robertos) alsidighed og intelligens er også noget, der gør managerjobbet noget lettere, afslutter Javier Mascherano. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: Roberto er en af mine favoritter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder