Barca har vundet den spanske Supercup!

Nyheder - 18. august 2016

Barcelona og Sevilla spillede returopgør i den spanske Supercup sent onsdag aften. Og her havde Barcelona ingen problemer med at vinde ganske let - udover i de første 10 minutter, som var præget af flere chancer til Sevilla, før Arda satte et kæp i hjulet for andaluserne med sit mål til samlet 3-0.

Bravo, Aleix Vidal, Mascherano, Umtiti, Digne, A. Gomes, Busquets, Denis Suárez, Messi, Munir og Arda

Masip, Piqué, Rakitic, Suárez, Samper, Alba og Sergi Roberto

- 1-0 10' Arda
- 2-0 47' Arda
- 3-0 56' Messi

3'
- Stor mulighed til Sevilla! Vidal taber bolden på midten til Correa, som stormer frem og sender Yedder i dybden. Yedder sparker først gang og tvinger Bravo ud i en svær redning, som resulterer i et hjørnespark.

4'
- Stor mulighed igen til Sevilla! Hjørnesparket tages kort og bankes om i bagrummet hvor Ganso står fri, men hans afslutning stoppes i sidste øjeblik.

5'
- Delvist hattrick af chancer til Sevilla - denne gang dog offside, men de rammer stolpen før fløjten lyder. Svær start for Barcelona!

6'
- Fjerde chance til Sevilla - denne gang skabt af Mascherano! Han presses mod baglinjen og forsøger at spille den modsat til Digne, men rammer den helt skævt med venstrebenet og sender den lige over Bravos mål. Centimeter fra et trods alt vanvittigt selvmål.

10' - MÅL!!
- Til trods for Sevillas vilde start, er det Barcelona som går op og scorer. Messi finder Gomes, som kæler for bolden før han sender den tilbage til argentineren. Messi spiller den præcist i dybden til Arda, som fladt sender den i mål til 1-0 og dermed sammenlagt 3-0!

17'
- Vanvittigt opspil af Barcelona! Arda Turan smadrer bolden modsat til en fremstormende Aleix Vidal. Til trods for en svær bold, så formår Vidal at ligge den død for Messi, der kanonerer den fladt mod mål, men den sniger sig lige præcis forbi den ene opstander.

22'
- Kampen er kommet godt i gang, men det er Denis Suárez ikke. Han har ikke haft én god aktion, som har været god, udover små lette afleveringer. Han forsøger at finde sin plads på banen, men bevæger sig generelt meget lidt for sine holdkammerater.

22'
- Umtiti er til gengæld kommet godt i gang og har fået adskillige klapsalver af tilskuerene, som tydeligvis kan se hans potentiale. Det samme er André Gomes, som fylder godt på Iniestas plads i dag.

25'
- GOMES! Denis Suárez tager for første gang i kampen et godt løb og finder André Gomes på kanten af feltet, men hans forsøg med venstrebenet sniger sig forbi målet.

31' - STRAFFESPARK!
- Umtiti har hånden på bolden i det kriminelle felt og dommeren peger på pletten. Straffespark til Sevilla!

32' - REDDET STRAFFESPARK!
- Iborra sparker til Claudio Bravos højre side og chileneren tager godt fra og redder!

39'
- Denis Suárez!! Tæt på et flot mål! Gomes finder Digne, som smækker den om i bagrummen. Her stormer Denis frem, men han rammer bolden helt skæv og den går bag ham.

42'
- Messi ejer banen fuldstændig. Han gør præcis, hvad der passer ham med en skyhøj selvtillid. Denne gang får han bolden på midten af banen og forsøger at sparke på mål, men der var ikke højde nok og den gik også forbi.

45'
- Stor chance til Sevilla lige inden pausen, men overliggeren redder for Bravo, der bare kan stå og kigge på boldens bane, der svæger i en blød bue henover ham.

47' - MÅL!!
- Arda Turan for første gang nogensinde er han tomålsskytte for Barcelona! Sevilla-keeper Sergio Rico fejler fuldstændig også kan tyrkeren fra lang afstand brage bolden i mål til 2-0 og samlet 4-0.

53'
- ARDAA!! Tæt på hattrick af tyrkeren! Messi drejer på en tallerken og med ydersiden sender han en perfekt aflvering afsted til Arda, som er alene med keeperen, men hans vip går over målet.

56' - MÅL!!
- Messi har været et godt stykke fra målet i dag og i stedet styret slagets gang på midtbanen, men denne gang stormer han med frem, hopper op til Dignes indlæg og dirigerer bolden uden for keeper Ricos rækkevidde og i mål til 3-0!

61' - ind-/udskiftning
- Fantastisk indsats af Lucas Digne, som erstattes af Jordi Alba.

65'
- Umtiti har spillet en fantastisk kamp og tager her et løbt midt op i banen forbi flere modstandere. Han spiller den på tværs til Munir, som nedlægges. Frispark til Barcelona 22 meter fra mål, men Messi sparker den i muren.

73' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez og Busquets går ud. Ivan Rakitic og Samper kommer ind.

76'
- Voldsomt spark af Rakitic, som Rico kun halvklarer. Munir samler op, finter sig fri på baglinjen og smadrer bolden i mål, men målet annulleres, da den lige præcis passerede baglinjen inden han fik den med.

80'
- Enrique har netop brugt sine to sidste indskiftninger og kan derfor ikke erstatte Mascherano, som går skadet ud.

90'
- Messi leger med Sevilla-spillerne og trækker ind i banen før han fyrer af, men bolden sniger sig lige rundt om stolpen.

SLUT!
- Barcelona vinder den spanske Supercup med samlet 5-0 over Sevilla og kan nu se frem til lørdagens La Liga-kamp hjemme mod Real Betis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder