Annonce


Annonce

Annonce

Roma-træner er ikke tilfreds med Vermaelen

Nyheder - 18. august 2016




Thomas Vermaelen er smuttet til AS Roma på en lejeaftale og fik i går sin debut, da romerne tog til Portugal for at spille Champions League kvalifikation mod FC Porto. Undervejs i opgøret fik Vermaelen to gule kort på 13 minutter og det glæder ikke træner Spalletti.

- Når man har Vermaelens erfaring, så skal man ikke få to gule kort på den måde. Specielt ikke når man ser på det første gule kort, fortalte Spalletti kort omkring Vermaelens røde kort.

Roma kom i front på et selvmål af Monteiro efter 21 minutters spil. Efter 28 minutter fik Vermaelen et gult kort og fire minutter før pausen fik han så endnu et gult kort og måtte dermed forlade kampen før tid.

Værterne fra Porto fik udlignet efter en times spil, men der kom ikke flere mål i kampen og dermed har Roma umiddelbart et godt udgangspunkt før returopgøret, hvor Thomas Vermaelen altså ikke må spille med.

Til trods for det røde kort og trænerens ord, så forventes Vermaelen på banen igen i weekenden når Roma åbner Serie A mod Udinese. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roma-træner er ikke tilfreds med Vermaelen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder