Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Cillessen får 5 år på Camp Nou

Nyheder - 20. august 2016




Jasper Cillessen er nu kun en offentliggørelse fra at være Barcelona-spiller. Barcelona og Ajax er nået til enighed og catalanerne var i forvejen nået til enighed med keeperen om de personlige vilkår.

Nu melder Mundo Deportivo, at keeperen skriver under på en 5-årig kontrakt og samtidig sender Barcelona 13 millioner euro til Ajax. Der bliver endnu ikke skrevet om kontrakten skulle indeholder variabler af nogen slags.

Cillessen er udset som Claudio Bravos direkte erstatning. Chileneren bliver nemlig degraderet til andenmålmand, men det gider han ikke at være med til og derfor sendes han videre til Manchester City, hvor han af Pep Guardiola er lovet ind som fast målmand.

Den største nyhed omkring Cillessen-skiftet kom i går, da Ajax officielt bekræftede, at keeperen ikke var blevet udtaget til dagens kamp mod Willem. Her skrev klubben endda at det var på grund af den interesse, der er for ham i øjeblikket. Og tvivlen er ikke til stede: Det er Barcelona, som meget snart kan bekræfte ham som ny spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Cillessen får 5 år på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder