Annonce


Annonce

Annonce

Bravo har tømt sit skab og er klar til skifte

Nyheder - 20. august 2016




Claudio Bravo nærmer sig Manchester City stille og roligt. I takt med at Jasper Cillessen skifter Ajax ud med Barcelona, så skifter Bravo Barcelona ud med Manchester City. Nu har den chilenske keeper tømt sit skab på Barcelonas træningsanlæg.

Alle Barcelona-spillere er klar over, at Bravo skifter klub og derfor foregik det hele meget stille og roligt, da han i dag mødte op på Ciutat Esportiva. Her tog han en pose, tømte sine ting stille og roligt og gik videre i teksten. I aften spiller han sin sidste kamp for Barcelona når han vogter målet mod Real Betis.

Skiftet ville egentlig have været gennemført tidligere, men da Ter Stegen er skadet, har man udskudt forhandlingerne - som dog er klaret. Bravo indleder derfor La Liga i aften, men skal fremover spille Premier League hos Manchester City, som i dag bankede Stoke med 4-1 på udebane.

Når kampen i aften fløjtes af er der ingen tvivl om, at fokus rettes mod Bravo. Det forventes, at han siger farvel til tilhængerne i takt med at han bevæger sig ud af stadion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bravo har tømt sit skab og er klar til skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder