Barca slagtede Betis i ligaåbneren: 6-2

Nyheder - 20. august 2016

Kampen mod Real Betis blev indledt på lidt anderledes manér. Messi, der var anfører til kampen på grund af Iniestas skade, fik overrakt ligatrofæet sammen med Iniesta. Her blev trofæet vist frem for tilhængerne, som straks begyndte at synge 'Campeones', som de så efterhånden er vant til. Straks efter blev kampen sparket i gang

Barcelonas startopstilling
Bravo, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Messi, Luis Suárez og Arda

- 6-2 84' Castro

6' - MÅL!!
- Fantastisk flot opspil! Messi sender en smuk pasning ind i feltet, men Denis Suárez ser Jordi Alba bag sig og lader bolden køre videre til venstrebacken, som tæmmer kuglen og spiller den fladt indover til Arda Turan, der med ydersiden sender Barcelona på 1-0.

10'
- FANTASTISK SPIL IGEN! Jordi Alba stormer frem ind i feltet og modtager bolden af Messi. Venstrebacken header den ned til Suárez, men han når lige præcis ikke på bolden og Betis clearer til hjørnespark.

12'
- Håbløst dommerarbejde af Undiano Mallenco. Messi modtager bolden i et kontrasted og stormer frem, men bliver klokkeklart tacklet bagfra og hans aflevering ender hos keeper Adan. Mallenco vælger ikke at dømme noget.

21' - MÅL!
- Denis Suárez begår frispark på kanten af feltet og det takker Ruben Castro for. Han smadrer bolden op i krydset i Bravos side til 1-1.

26'
- Arda Turan er tæt på at gøre det til 2-1, men hans glidende afslutning på Sergi Robertos indlæg går forbi målet.

27'
- Mallenco strikes again! Den kære dommer snyder Barcelona for et klart straffespark. Messi sender Suárez i dybden ind i feltet og Suárez har to hænder i ryggen på sig, som klart presser ham ned, men dommer Mallenco ignorer og fortsætter spillet.

30'
- MESSI! Han kombinerer sig igennem Betis-forsvaret og brager kuglen på overliggeren!

32'
- Mallenco fortsætter sit ejerskab på Camp Nou. Suárez tackles hårdt bagfra på kanten af feltet. Igen er dommeren ligeglad.

37' - MÅL!!
- Dét kan dommer Mallenco ikke gøre noget ved! Messi brager bolden i mål fra kanten af feltet efter et par hurtige træk. 2-1 til Barcelona.

40'
- Flot kontrastød af Barcelona, men der går alt for meget boldflytteri i den for Sergi Roberto, der sendes ind i feltet af Messi og har fri mulighed til at skyde på mål, men han vælger at spille den fladt indover, hvor Betis kan cleare.

42' - MÅL!!
- Denne gang gav Sergi Robertos aflevering pote! I sin offensive højre side sender han den fladt indover til Luis Suárez, som stormer frem mod bolden og lige så fladt banker han den i kassen til 3-1!

49' - ANNULLERET MÅL!
- Messi sparker på mål efter et flot opspil og keeperen redder, men giver retur, som Arda sender i mål, men målet annulleres for offside.

50'
- RAKITICI! Bolden falder tilfældigt ned for ham og han klapper til den, men den stryger lige forbi kassen. Betis er under massivt pres.

51'
- UHA EN STOR CHANCE IGEN! Og igen er Messi involveret efter et vanvittigt retningsskifte. Han sender bolden ind til Denis Suárez der forsøger et akrobatisk forsøg, men keeper Adan redder.

56' - MÅL!!
- Fantastisk flot mål efter et Real Betis-hjørnespark. Denis Suárez header hjørnesparket væk til Alba, der header den videre til Arda, som sparker den ud til Suárez. Han sender den videre til en fri Messi, der dribler frem og finder Arda Turan. Tyrkeren finder igen Messi og iskøligt sender han den på tværs af feltet til Suárez, som let sparker den i mål til 4-1.

58' - MÅL!!
- Netop indskiftede Musonda fra Betis mister bolden til Arda Turan, som finder Messi. Argentineren er iskold og kanonerer kuglen i kassen til 5-1 bare to minutter efter han lagde op til Suárez' mål.

70' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez går ud. Munir kommer ind.

76' - ind-/udskiftning
- Jordi Alba går ud. Lucas Digne kommer ind.

82' - MÅL!!
- Frispark til Barcelona på kanten af feltet. Messi lader Suárez sparke, og han banker bolden i kasse og scorer hattrick!

84' - MÅL!!
- Castro kommer på tavlen og scorer til 2-6. Et frisparksindlæg lander tilfældigt foran ham, og han sparker den fladt bag Bravo.

87'
- Digne er tæt på at score sit første Barca-mål! Han får bolden af Messi, men Adan kommer fint ud og blokerer til hjørnespark.