Annonce


Annonce

Annonce

Betis-træner: Jeg nød at se Messi spille

Nyheder - 20. august 2016




Efter Betis-nedlægningen på Camp Nou, hvor Barca vandt med hele 6-2, hvor Suárez scorede et hattrick og hvor Messi og Arda Turan igen viste sig fra sine gode sider, var Real Betis' cheftræner, Gus Poyet, ikke ude efter at finde undskyldninger på det voldsomme nederlag.

- Et resultat som det her, kunne finde sted i uge 30 - men det er en langt sværere pille at sluge, når det sker på ligaåbningsdagen, fortæller Poyet til madrilenske AS, kort efter kampen.

Han valgte ligeledes at rose Messi og Suárez for deres præstationer mod de hvidgrønne.

- Som den fodboldfan, jeg er, nød jeg at se Messi spille. Nogen gange ville man dog ønske at han havde en 'fridag'. Nogle gange synes tiden at gå hurtigt, men ikke her på Camp Nou. De havde kampen under fuldstændig kontrol, forklarer Poyet, og roser Suárez:

- Han viste ingen nåde, selvom vi er venner, tilføjer Poyet med henvisning til dengang Poyet forsvarede Luis Suárez i en sag, hvor spidsangriberen var anklaget for at være racist.

Barcas næste kamp er mod Athletic Bilbao, og finder sted næste søndag klokken 20:15 på det nye San Mamés-stadion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Betis-træner: Jeg nød at se Messi spille

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder