Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Neymar misser kampen mod Bilbao

Nyheder - 22. august 2016




Barcelona bekræfter, at Neymar ikke kommer i spil i weekenden, når Barcelona drager til Baskerlandet og skal ud i et svært opgør mod Athletic Bilbao. Cheftræner Luis Enrique har givet Neymar lov til at blive i Brasilien.

Efter opgøret mod Athletic Bilbao venter der en landsholdspause og det ville betyde, at Neymar i princippet skulle rejse til Barcelona nu, spille kamp i weekenden, og rejse hele vejen tilbage til Brasilien. I stedet for at udmatte angriberen, har Enrique givet ham lov til at hvile sig efter OL og derefter deltage i Brasiliens kommende kampe mod Ecuador den 1. september samt Colombia den 6. september.

Rafinha, som også deltog ved OL, vender hjem til Barcelona på onsdag. Han er nemlig ikke udtaget til Brasiliens landskampe og skal derfor ikke rejse tilbage hvorfor hans deltagelse ved onsdagens morgentræning klokken 9.30 er ganske logisk.

Neymar har misset hele opstarten for Barcelona på grund af OL. Det bliver dog ikke en Neymar der mangler form, som vender tilbage. Han har netop spillet OL færdig med Brasilien og var den helt store helt for nationen, som vandt guld. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Neymar misser kampen mod Bilbao

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder