Annonce


Annonce

Annonce

Liste: Disse angribere har afvist Barcelona

Nyheder - 24. august 2016




Barcelona har været ude efter flere angribere i dette transfervindue og skulle det ske, at de endelig får hentet en, så er det på ingen måde topprioriteten. Her følger listen over de angribere, som siden starten af sommeren har afvist Barcelona.

Følgende angribere har afvist Barcelona denne sommer
Ousmane Dembele
Lucas Perez
Nolito
Kevin Gameiro
Luciano Vietto
Gabriel Jesus

Lige nu forsøger Barcelona at smide penge på bordet til Valencia, så man kan få fingrene i Paco Alcacer, Men Los Che er bestemt ikke glade for at slippe deres angriber og i disse dage forhandles der hårdt for at tilfredsstille Luis Enrique, som hele tiden har ønsket en ny angriber til klubben siden sidste sæson sluttede.

Nolito smuttede til Manchester City for ca. halvdelen af hvad Paco Alcacer muligvis kommer til at koste. Lucas Perez sigter efter Premier League, men er for denne sæson blevet i Deportivo la Coruna. Ousmane Dembele rykkede til Dortmund, Kevin Gameiro skiftede Sevilla ud med Atletico Madrid mens Vietto skiftede Atletico Madrid ud med Sevilla. Slutteligt har Manchester City sikret sig Gabriel Jesus, som ankommer til januar.

Det største tema for disse angribere har naturligvis været spilletiden. Med Messi, Suárez og Neymar på holdet er der slet ingen tvivl om, at den angriber, som lander i Barcelona denne sommer, må forvente at sidde en del på bænken. Gameiro har allerede været ude og forklare, at han ikke gad at være fjerdevalg hvorfor han afviste Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Liste: Disse angribere har afvist Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder