Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrids trøje kan få Barca-farver

Nyheder - 25. august 2016




Hvordan mon det ville være, hvis Barcelona pludselig skulle have sin udebanedragt på til El Clásico fordi Real Madrids trøjer til forveksling minder om Barcelonas? Lige nu har Adidas en konkurrence kørende, hvor man kan indsende sit forslag til hvordan Real Madrids trøje for sæsonen 2017/2018 skal se ud. Der er dog tale om klubbens tredjetrøje - så den hvide slags beholdes trods alt.

Men lige nu, så er det nedenstående to trøjer, som fører konkurrencen. Den ene trøje er med Barcelonas velkendte røde og blå farve mens trøje nummer to er et stort senyera-flag og symboliserer lige præcis det, som hovedstaden Madrid hader - et selvstændigt Catalonien.

AC Milan, Juventus, Flamengo, Manchetser United, Bayern Munich og Real Madrid har accepteret aftalen om, at de for sæsonen 2017/2018 skal bære vinderens trøjedesign som tredjetrøje. Og det vil helt sikkert være noget af et historisk træk, hvis Cristiano Ronaldo og co. skal løbe ind på Bernabeu i Madrid med en trøje der til forveksling minder om Barcelonas.

Her kan billedet ses
Laves Real Madrids trøjer i Barcelona-farver?

Laves Real Madrids trøjer i Barcelona-farver?

Laves Real Madrids trøjer i Barcelona-farver? Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrids trøje kan få Barca-farver

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder