Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barcelona henter Ronaldinho igen

Nyheder - 3. september 2016




Barcelona bekræfter, at man har generhvervet sig Ronaldinho, som leverede magi på Camp Nou gennem flere år. Til gengæld er der ikke tale om at han igen skal trække i Barca-trøjen og vise sine lækkerier - men han skal nu være repræsentant for klubben. Blandt andet sammen med danske Line Røddik Hansen.

På tirsdag åbner Barcelona således et helt nyt kontor i New York, som skal bruges til at bringe klubbens navn yderligere frem i verden. Specielt kommercielt og socialt. Klubben er allerede velkendt verden over, men det nye kontor på amerikansk grund skal sørge for, at man tager endnu et skridt frem blandt det amerikanske folk.

Den tidligere Barcelona-mand Ronaldinho skal være klubbens fodboldrepræsentant gennem hele forløbet og han skal blandt andet være i samme båd med danske Line Røddik Hansen, som Barcelona for nyligt hentede til kvindeholdet.



Den 6. september
12.00: Frokost ved Club 21 med adskillige samarbejdspartnere
13.00: FutbolNets sociale festival i Middle School 129
17.30: Barcelonas nye kontor åbner

Forløbet af åbningen af det nye kontor løber over flere dage og Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu flyver derfor til New York allerede mandag, så han er klar til at klippe sløret og åbne det nye kontor. Det er netop Bartomeu og hans folk, der har taget beslutningen om at åbne et kontor i New York.

Klubben kunne i 2014 åbne et kontor i Hong Kong, hvor man sørger for at vedligeholde navnet blandt det asiatiske folk. Nu er man kommet til New York, hvor man ønsker at tage et skridt frem i forbindelse med det kommercielle, sociale og ikke mindst hvad angår velgørenhed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barcelona henter Ronaldinho igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder