Annonce


Annonce

Annonce

Ronaldinho til Iniesta: Jeg skifter til Real Madrid

Nyheder - 4. september 2016




I øjeblikket florerer der en historie på nettet, som fortæller, at Ronaldinho tilbage i 2005 skulle have ringet til Andrés Iniesta midt om natten for at fortælle ham, at han skifter til ærkerivalerne fra Real Madrid. Det hele var dog bare en test fra Ronaldinhos side et par dage før El Clásico på Bernabeu.

Historien
- Et par dage før El Clásico ringede 'Dinho' til mig midt om natten. Jeg tog telefonen og han fortalte mig: "Andrés, jeg ved, at klokken er tre om natten, men jeg bliver nødt til at indrømme noget. Til juni forlader jeg Barcelona. Min bror har en aftale med Real Madrid og det er helt utrolige tal (penge), som jeg ikke kan afvise.

- Du er ung, så du forstår det. Men jeg beder dig om ikke at fortælle det til nogen i omklædningsrummet eller i klubben. Du må ikke forråde mig. Jeg stoler på dig mere end nogen anden. Andrés, godnat".




- Han gav mig ikke tid til at svare. Dagen efter var vi til træning og jeg kunne føle en mærkelig stemning. Hele holdet var stille og de hilste på Ronaldinho som aldrig før.

- Da dagen for El Clásico ankom (19. november 2005), og vi sad i omklædningsrummet på Santiago Bernabeu, fortalte 'Dinho' os: "Drenge, i dag har vi en vigtig kamp. De er meget stærke, men jeg har fundet ud af, at vi er som en familie. Jeg ringede til jer alle sammen midt om natten og fortalte jer, at jeg ville forlade Barcelona i juni, og ingen af jer har forrådt mig.

- Jeg er derfor blevet klar over, at vi er klar til at lide i stilhed for hinanden frem for at forråde hinanden. Jeg bliver her i lang tid, så lad os gå ud på banen og give Real Madrid-spillerne en lektion!"


Barcelona vandt kampen med 3-0 på to soloscoringer af Ronaldinho, som fik historiske klapsalver af de madrilenske tilhængere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldinho til Iniesta: Jeg skifter til Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder