Rakitic-mål gav Kroatien ét point mod Tyrkiet

Nyheder - 6. september 2016

Tyrkiet var uden Arda Turan. Kroatien var med Ivan Rakitic på banen. I aftes mødtes de to hold i VM kvalifikationens gruppe I og den kamp gav ingen vinder. Faktisk sluttede alle tre kampe i aftes 1-1 i gruppen og dermed er det fuldstændig lige blandt alle mandskaberne.

Luka Modric blev kort inden pausen nedlagt i feltet og dommeren pegede på pletten. Herfra omsatte Ivan Rakitic og så var det op til tyrkerne at presse på og indhente kroaterne. Og det tog ingen tid. Netop Modric nedlagde Emre Mor, og på frisparket knaldede Hakan Calhanoglu til den. Bolden blev rettet af på vejen, snød den kroatiske keeper og så stod der 1-1.

Der kom ikke flere mål i anden halvleg, men der var adskillige spilstop og en god omgang tillægstid før dommeren kunne fløjte af.