Alavés choksejrede på Camp Nou: 1-2

Nyheder - 10. september 2016

Luis Enrique bød på debut til Jasper Cillessen og Paco Alcacer i kampen mod Alavés, hvor Messi, Suárez og Iniesta blandt andet blev sparet fra første fløjt. Det betød, at brandvarme Neymar startede i front sammen med Paco og Arda mens Mathieu erstattede Piqué, der blev sparet.

Cillessen, Vidal, Mascherano, Mathieu, Digne, Rakitic, Busquets, Denis, Alcácer, Neymar og Arda

Masip, Iniesta, Suárez, Messi, Rafinha, Alba og Umtiti

- 0-1 39' Deyverson
- 1-1 46' Mathieu
- 1-2 64' I. Gomez

14'
- Denis Suárez tager et par små, hurtige træk inde i Alavés-feltet og forsøger at finde Paco, men bolden rettet af af Torres, som er tæt på at dirigere den i eget mål, men den smutter lige præcis forbi den ene stolpe.

22'
- Alavés står langt, langt tilbage i banen og Barcelona forsøger at finde hullerne, men har endnu ikke haft heldet. Paco er ikke blevet involveret i spillet specielt meget mens midtbanen med Rakitic og Denis Suárez konstant forsøger at finde lommerne - dog også uden held.

34'
- Flot indøvet detalje! Neymar tager et frispark fra venstre side fladt til kanten af feltet, hvor Aleix Vidal venter, backen tager et træk og fyrer af, men keeperen får lige vippet bolden over målet.

39' - MÅL!
- Barcelonas spil har ikke budt på mange chancer og mens Alavés slet ikke har været i nærheden af noget, så fik Kiko pludselig mulighed for at slå et indlæg og her dukkede Deyverson op og let sendte han bolden i mål til 0-1.

40'
- NEYMARR!! Der skulle have været en udligning! Bolden smækkes indover til brasilianeren, som finder plads i feltet og forsøger en flyvende hollænder, men præcisionen manglede og bolden gik forbi målet.

45'
- Kæmpe chance til Ivan Rakitic! Paco header et indlæg ned til Arda, som header den videre til Rakitic. Kroaten drejer rundt og forsøger at brage bolden i kassen, men igen - uden præcision.

46' - MÅL!!
- Så er der udlignet! Arda tilkæmper sig et hjørnespark, som Neymar klapper indover. Her stiger Mathieu op, og han pander bolden i mål til 1-1.

47'
- Tæt på 1-2 til udeholdet! Deyverson forsøger sig fra distancen, men Cillessen kommer flot ned og får reddet.

51' - ANNULLERET MÅL!
- Alavés er nærgående endnu engang. Denis Suárez burde have fået frispark, men i stedet giver dommeren det til udeholdet. Bolden blev smækket indover, hvor Edgar Mendez kom først på den og flot fik sendt den i mål, men linjedommeren annullerede korrekt for offside.

52'
- Første chance til Paco! Arda sender en flad bold indover, som angriberen forsøger at dirigere i mål, men kuglen render lige nøjagtigt forbi den ene opstander.

60' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez går ud. Lionel Messi kommer ind.

64' - ind-/udskiftning
- Arda ud. Iniesta ind.

64' - MÅL!
- Mascherano snorksover igen! Ved første mål fulgte han ikke med Deyverson. Nu rammer han slet ikke bolden i en clearing, og så samler Ibai Gomez bolden op, tramper sig igennem og banker bolden i mål til overraskende 1-2. Skandaløst forsvarsspil.

66' - ind-/udskiftning
- Enrique reagerer prompte. Paco ud - Luis Suárez ind.

72' - ANNULLERET MÅL!
- Mascherano bliver nedlagt på kanten af feltet og bolden trykkes herefter i mål, men i stedet for at lade spillet køre videre, vælger dommeren at fløjte for frisparket, som Messi ikke fik noget ud af.

87'
- Barcelona kæmper og kæmper, men de har på intet tidspunkt sat gæsternes målmand på svære prøver. Chancerne er slet ikke til stede og catalanerne har meget svært ved at bryde Alavés-forsvaret ned.

90'
- Kun tre minutter ekstra spilletid får spillerne til trods for at Alavés-spillerne på stribe har lagt sig i græsset for at trække tiden gennem anden halvleg. Messi får en fin mulighed undervejs, men igen bliver målet ikke ramt.