Luis Enrique valgte at spare flere spillere og havde ikke Messi til rådighed og derfor blev der med spænding set frem til opgøret mod Sporting Gijon, men catalanerne fik en forrygende optakt til midtugens Champions League-kamp, da de bankede Gijon.

Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Mathieu, Digne, André Gomes, Busquets, Rafinha, Arda, Suárez og Neymar

- 0-3 81' - Neymar
- 0-4 85' - Arda
- 0-5 88' - Neymar

3'
- Skandaløst dommerarbejde efter bare tre minutter. Arda Turan rives omkuld - intet dømt. Neymar overtager og bliver revet rundt af to modspillere - intet dømt. Kort efter får Sporting et tyndt frispark. Skidt start af dommer Del Cerro.

20'
- Første aktion, der ligner en chance. Ter Stegen bruger hånden uden for feltet og Sporting får frispark, som de dog ikke kan udnytte.

27'
- Barcelona sætter gang i et kontrastød som ender med et skudforsøg fra André Gomes, men han banker den over kassen.

29' - MÅL!!
- For første gang i kampen bliver en offensiv aflevering lagt perfekt for Barcelona. Arda Turan sender Suárez i dybden, han runder keeperen og sender bolden i det tomme mål til 0-1.

32' - MÅL!!
- Så står den 0-2! Fantastisk angreb. Neymar sender Sergi Roberto ud på kanten, han smider den indover til Rafinha, der i flyvende stil header kuglen i nettet.

69' - ind-/udskiftning
- Busquets går ud. Denis kommer ind.

72' - ind-/udskiftning
- Suárez går ud. Paco kommer ind.

74' - RØDT KORT!
- Sportings Lora får sit andet gule kort og forlader banen med et rødt kort.

77'
- Den udlejede Barcelona-spiller Douglas kommer på banen for Sporting i stedet for Rodriguez.

81' - MÅL!!
- Flot mål! Sergi Roberto slår et indlæg ind til Paco, der sender bolden på overliggeren. Den falder lige ud til Neymar, som runder keeperen og scorer til 0-3.

85' - MÅL!!
- Sergi Roberto er igen med i et mål! Denne gang får han en assist i fortjeneste, da Arda Turan header hans indlæg i kassen.

88' - MÅL!!
- Neymar igen! Denis Suárez sender en flot aflevering ind i Sportings felt. Neymar opfanger den og scorer sikkert til 5-0.

90+3' - Tæt på! Neymar trækker ind i banen og afslutter, men stolpen redder for værterne.

Slut
- Barcelona vinder stensikkert over Sporting Gijon og kan nu se frem til runde nummer to i Champions Legaues gruppespil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder