Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca sejrede i comeback: 1-2

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 28. september 2016


Barca sejrede i comeback: 1-2


Barcelona var rejst til Tyskland for at spille mod Borussia Mönchengladbach i Champions League og det var blandt andet uden Messi og Umtiti, men med Paco Alcácer i startopstillingen. Det var dog ikke angriberen, som snuppede rampelyset.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Suárez, Paco og Neymar

På bænken
Cillessen, Denis, Arda, Rafinha, Digne, André Gomes og Mathieu

Mål
- 1-0 34' - Hazard
- 1-1 65' - Arda
- 1-2 74' - Piqué
3'
- Gladbach-spillerne appellerer for straffespark, da Piqué retter boldens retning med hånden inde i feltet. Her bliver tyskerne klart snydt for et straffepsark.

7'
- Første store mulighed til Barcelona! Iniesta finder Suárez som finder Alba. Han sender den ind til Paco, men han lader den gå og Neymar får fat i den og forsøger sig, men lige på keeperen. Flot gennemspillet angreb.

11'
- KÆMPE CHANCE! Suárez falder i feltet med sin modstander, men rejser sig lynhurtigt og flugter knaldhårdt bolden mod hjørnet, men den sniger sig lige præcis forbi.

21'
- Voldsom chance! Neymar omringes af tre mand, men finder et lille hul og spiller Suárez helt fri i feltet. Angriberen forsøger at finde Paco, men bolden ligger lidt for meget bag ham, og en forsvarsspiller clearer.

34' - MÅL!
- Dyr fejl på midtbanen af Busquets, som mister bolden og sætter gang i et tysk kontrangreb der afsluttes af Hazard, der sikkert scorer tæt under mål. 1-0 til Gladbach.

39'
- Kæmpe chance til Suárez! Han forsøger en halvliggende flugter tæt under mål, men keeperen redder. Paco forsøger i anden omgang, men heller ikke her går den i kassen.

54' - ind-/udskiftning
- Paco går ud. Rafinha kommer ind.

60' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Arda kommer ind.65' - MÅL!!
- Rakitic var usynlig gennem hele sin time på banen. Arda scorer efter fem minutter. Han modtager en god bold af Neymar inde i feltet og banker den op i nettaget til 1-1.

74' - MÅL!!
- Så er kampen vendt om! Et indøvet hjørnespark havner hos Suárez, som banker til bolden, men keeperen kan kun halvklare og på returen får Piqué skovlet den i mål til 1-2.

77'
- Arda forsøger at vippe bolden over keeperen fra distancen, men målmanden når lige præcis tilbage og skubbe den over målet.

Slut
- Barcelona vinder og sikrer sig yderligere tre point til kontoen i gruppespillet i Champions League.Nu kan du få den helt nye Barca-trøje 2018/2019
Få din Barcelona-trøje 2018/2019
- Gå til shoppen -
Ugens mest læste

Seneste nyheder