Barcelona var rejst til Tyskland for at spille mod Borussia Mönchengladbach i Champions League og det var blandt andet uden Messi og Umtiti, men med Paco Alcácer i startopstillingen. Det var dog ikke angriberen, som snuppede rampelyset.

Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Suárez, Paco og Neymar

- 1-0 34' - Hazard
- 1-1 65' - Arda
- 1-2 74' - Piqué

3'
- Gladbach-spillerne appellerer for straffespark, da Piqué retter boldens retning med hånden inde i feltet. Her bliver tyskerne klart snydt for et straffepsark.

7'
- Første store mulighed til Barcelona! Iniesta finder Suárez som finder Alba. Han sender den ind til Paco, men han lader den gå og Neymar får fat i den og forsøger sig, men lige på keeperen. Flot gennemspillet angreb.

11'
- KÆMPE CHANCE! Suárez falder i feltet med sin modstander, men rejser sig lynhurtigt og flugter knaldhårdt bolden mod hjørnet, men den sniger sig lige præcis forbi.

21'
- Voldsom chance! Neymar omringes af tre mand, men finder et lille hul og spiller Suárez helt fri i feltet. Angriberen forsøger at finde Paco, men bolden ligger lidt for meget bag ham, og en forsvarsspiller clearer.

34' - MÅL!
- Dyr fejl på midtbanen af Busquets, som mister bolden og sætter gang i et tysk kontrangreb der afsluttes af Hazard, der sikkert scorer tæt under mål. 1-0 til Gladbach.

39'
- Kæmpe chance til Suárez! Han forsøger en halvliggende flugter tæt under mål, men keeperen redder. Paco forsøger i anden omgang, men heller ikke her går den i kassen.

54' - ind-/udskiftning
- Paco går ud. Rafinha kommer ind.

60' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Arda kommer ind.

65' - MÅL!!
- Rakitic var usynlig gennem hele sin time på banen. Arda scorer efter fem minutter. Han modtager en god bold af Neymar inde i feltet og banker den op i nettaget til 1-1.

74' - MÅL!!
- Så er kampen vendt om! Et indøvet hjørnespark havner hos Suárez, som banker til bolden, men keeperen kan kun halvklare og på returen får Piqué skovlet den i mål til 1-2.

77'
- Arda forsøger at vippe bolden over keeperen fra distancen, men målmanden når lige præcis tilbage og skubbe den over målet.