Annonce


Annonce

Annonce

Duk: Neymar skal vise respekt

Nyheder - 9. oktober 2016




Dobbeltmoralske mennesker findes der mange af - én af dem er Bolivias Yasmani Duk, som for nyligt tæskede sin albue i hovedet på Neymar og flækkede hans øjenbryn. Brasilianeren lå i græsset fyldt med blod i ansigtet.



Efter opgøret har Duk forklaret sig og mener, at Neymar bør vise respekt for sine modstandere. Med til historien hører det dog at Duk selv har været udelukket fra fodbolden i ét år efter at have slået en dommer.

- For at være verdens bedste fodboldspiller, så skal Neymar stoppe med at blære sig på banen, og vise sine modstandere respekt, fortalte Duk efter opgøret.

- Neymars løb med bolden var for at provokere, men min intention var udelukkende på at stoppe ham på normal vis som man gør i fodbold.

- Alle ved, at fodbold er en kontaktsport og jeg beklagede mig ikke da jeg fik brækket min næse. Jeg forsøgte at erobre bolden mod Neymar fordi jeg mente, at jeg havde læst hans træk. Han forsøgte at sende bolden mellem mine ben og så åbnede jeg mine arme.

- Jeg vidste ikke, at jeg gav ham en albue, det var ikke med vilje, men desværre gik det sådan.

Neymar fik sig et flækket øjenbryn og er nu rejst hjem til Barcelona, da han har karantæne i Brasiliens kommende landskamp. Dermed kan han i rolige omgivelser lade sig op til kampen mod Deportivo om en uges tid.

Duk: Neymar skal vise respekt Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Duk: Neymar skal vise respekt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder