Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: PSG klar med 1,6 milliarder for Neymar

Nyheder - 11. oktober 2016




I sommers blev Neymar mødt af adskillige bud, hvilket han selv har bekræftet, men han valgte i stedet at forlænge med Barcelona, hvor han årligt tjener 185 millioner kroner i løn.



Nu overrasker Goal dog ved at have klippet Neymar ud og smidt ham i en PSG-trøje. Det overraskende er, at medie har smidt billedet op på Facebook uden nogen tekst. På deres hjemmeside skriver de følgende:

- Paris SG er klar til at forbedre deres bud på Barcelona-stjernen Neymar. De planlægger et bud på 222 millioner euro (1,6 milliarder kroner), skriver Goal.

Derudover vil den franske klub også forsøge at overtale ham med en vanvittig løn. Hele 1,4 milliarder kroner kan Neymar smide ind på kontoen i løbet af fem år svarende til godt 300 millioner kroner hvert år.

Umiddelbart lader det til at være et drømmescenarie for Paris SG, men Barcelona viste i sommers, at de har pengene til at holde på brasilianeren. Til gengæld er der slet ingen tvivl om, at det ville være svært at takke nej til 1,6 milliarder kroner hvilket kan gøre Neymar til verdens klart dyreste spiller nogensinde.

PSG forsøgte i første omgang at hente Cristiano Ronaldo til klubben, men med Real Madrids transferkarantæne står portugiseren til at forlænge sin kontrakt og øge sin løn i det klubben ikke kan hente nye spillere.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: PSG klar med 1,6 milliarder for Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder