Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Så meget koster Vidal

Nyheder - 12. oktober 2016




Aleix Vidal er uden tvivl meget spændt til den kommende weekend, men samtidig afklaret med sin fremtid. Sergi Roberto spiller ikke mod Deportivo la Coruna og dermed er Vidal det mest oplagte valg til at blive smidt ind som højreback.



Senest det scenarie udspillede sig valgte Luis Enrique at overraske. Det var mod Leganés, hvor Mascherano agerede forsvarsspiller i højre side når Barcelona var på bolden mens Rafinha trak ned når catalanerne ikke havde bolden. En formation, som Enrique aldrig havde brugt - men han kom uden om at skulle benytte sig af Vidal.

I weekenden kommer Deportivo la Coruna forbi Camp Nou og igen er Sergi Roberto ikke med. Ingen forventer, at Vidal spiller og derfor spekuleres der i hvilken formation Enrique vælger. Flere medier har skrevet om, at Samuel Umtiti kunne være en mulighed som højreback.

Situationen er dog ganske afklaret: Aleix Vidal vil videre i karrieren og ifølge Sport har Barcelona gjort det klart for de interesserede klubber, at de kun sælger til 12 millioner euro. Barcelona gav selv lige omkring 20 millioner euro da de hentede ham i Sevilla. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Så meget koster Vidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder