Annonce


Annonce

Annonce

Adriano: Skulle måske have givet mere

Nyheder - 13. oktober 2016




Adriano er blandt de spillere, som alle hold ville elske at have i truppen. I sin tid i Barcelona spillede han aldrig fast, men vikarierede blot når der var fravær. Derfor spillede han adskillige positioner - syv, for at være præcis.



I sommers rykkede han til tyrkiske Besiktas og det glæder ham, at han er kommet i gang igen. I et interview med RAC1 fortæller han, at han måske bør skyde skylden på sig selv for den manglende spilletid i Barcelona. Selv efter han er skiftet væk fra Barcelona, har han intet ondt at sige om noget eller nogen.

- Jeg forlod klubben fordi det var svært for mig at få minutter på banen. Muligheden for at rykke til Tyrkiet kom op og jeg tog imod tilbuddet efter en grundig overvejelse.

- Som fodboldspiller er kontinuitet vigtigt og det fik jeg aldrig. Jeg har ikke nogen at skyde skylden på - måske mig selv for ikke at have givet lidt mere, fortæller han i interviewet.

Adriano beklagede sig aldrig over den manglende spilletid, han havde det godt med holdkammeraterne og var altid klar til en solid indsats når der blev brug for ham.

I sin tid i Barcelona prøvede han at spille højreback, venstreback, i midterforsvaret, højre og venstre midt samt i højre og venstre side af angrebet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Adriano: Skulle måske have givet mere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder