Annonce


Annonce

Annonce

Ferguson ville have Ronaldo til Barcelona

Nyheder - 14. oktober 2016




Cristiano Ronaldo har uden tvivl været en stor gevinst for Real Madrid, da de for år tilbage signede ham i Manchester United. Portugiseren har slået massevis af rekorder i den hvide klub og vundet en håndfuld trofæer. Men faktisk ønskede Sir Alex Ferguson ikke at sende Ronaldo til Real Madrid. Det forklarer journalisten Guillem Balague i en bog, der udkommer i denne måned, ifølge flere engelske medier samt SPORT.

Ferguson var træt af Real Madrids konstante kontakt til den engelske klub, at han til sidst bad Barcelona komme med et bud på Ronaldo. Således står det beskrevet, at Ferguson ønskede 'Alle andre end Real Madrid' til at byde på Ronaldo.



Ronaldo var dog fast besluttet på at drage til Madrid (blandt andet fordi det var hans mors drøm, at se sin søn spille i Real Madrid) og undervejs fik bomberen da også sin vilje, da han for et rekordbeløb skiftede Old Trafford ud med Bernabeu.

Sæsonen inden Ronaldo skiftede, snakkede Ferguson med Ronaldos agent og bad ham gøre det klart for sin klient, at han skulle bede ham om at give alt for Manchester United i de næste 12 måneder og opføre sig ordentligt - herefter ville Ferguson ikke stå i vejen, hvis Real Madrid bød til igen. Og det gjorde de. Og så fik de deres mand.

- Sir Alex fløj personligt til Portugal for at stoppe Madrids bud. Han var klar over, at han ikke ville lade sig slå ud og det var meget mere end bare en transfer; det handlede om at bibeholde sin status for resten af verden, citerer football365 fra bogen.

- I flere uger forsøgte han en anderledes tilgang, men i og med at han ikke kunne overtale Ronaldo til at blive, tog han (Ferguson, red.) kontakt til Barcelona for at få dem til at byde, følges der op med.

En historie med Ronaldo i Barcelona direkte fra Manchester United, kunne have ændret på den historie, der i dag er skrevet. Portugiseren kæmper år efter år med Lionel Messi om prisen som verdens bedste og indtil januar står der på den konto 5-3 til argentineren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ferguson ville have Ronaldo til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder