Annonce


Annonce

Annonce

Luis Suárez skal spares i dag

Nyheder - 15. oktober 2016




I første omgang spekuleres der i hvor mange minutter Lionel Messi får på banen mod Deportivo la Coruna, men omstændighederne gør, at Luis Suárez bør spares i dag. Han har fire gule kort i bagen fra de foregående ligakampe og ét kort i dag udløser en karantæne.



Skulle han være på banen og få et gult kort i dag, så sidder han over på udebane mod Valencia, som bestemt ikke er det letteste sted at spille i Spanien. Desuden venter der en kamp mod Manchester City i midtugen og her er der brug for en frisk angriber. Han scorede desuden to mål mod englænderne senest de mødtes i Champions League sammenhæng.

Derudover kan man vurdere hvor vidt Luis Enrique endelig vil sætte Paco Alcacér på banen, hvor omstændighederne ligner Luis Suárez'. Hvis Suárez bliver sparet, så skal Paco spille. Her vil han med stor sandsynlighed endelig kunne få sit første mål, hvis Neymar og Messi er på banen samtidig.

Sidst, men ikke mindst, så har Luis Suárez været ude på en lang rejse i forbindelse med Uruguays VM-kvalkampe og han er den seneste af angriberne til at vende hjem til Barcelona hvorfor en pause vil gøre ham godt. Neymar vendte tidligere hjem, da han sad over i Brasiliens anden kamp. Messi var skadet og fløj slet ikke afsted.

Kampen mod Deportivo afvikles i dag klokken 16.15. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luis Suárez skal spares i dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder