Annonce


Annonce

Annonce

Bravo: Alle har en chance mod Barcelona

Nyheder - 17. oktober 2016




Claudio Bravo rykkede fra Real Sociedad til Barcelona og blev straks anerkendt for sit gode målmandsspil og spil med fødderne. Men kampen mod Ter Stegen blev tabt op til denne sæson, og han ønskede ikke at sidde på bænken hvorfor han tog imod et tilbud fra Manchester City, som i denne uge gæster netop Barcelona.



- Barcelona går efter sejren, lad det koste hvad det vil. De er nødt til at vinde. De spiller hjemme, men vi skal bevare troen og spille godt på vores egen måde. Vi skal bruge vores våben og holde gang i vores rytme.

- Vi er rolige og ser spændt frem til at spille en god og vigtig kamp.

- Jeg kom fra Barcelona og i klubben gjorde jeg alt, hvad jeg kunne, og det glæder mig, at vende tilbage til det sted, som åbnede min dør til fodbold uden for landets grænser.

- Alle hold har en chance mod Barcelona. De har nogle vigtige spillere, men vi tager derhen med intentionen om at levere varen, fortæller Bravo.

33-årige Bravo fik to sæsoner i Barcelona hvor det blev til 75 kampe. Hos City har han hidtil spillet syv kampe og blandt andet været på banen i sejren mod bysbørnene fra Manchester United. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bravo: Alle har en chance mod Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder