Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Enrique: Pep Guardiola er verdens bedste

Nyheder - 18. oktober 2016




Luis Enrique og Pep Guardiola er to gode venner, der tidligere har spillet sammen i Barcelona. Senest de to mødtes på Camp Nou vandt Enriques Barcelona 3-0 over Guardiolas Bayern München, men spørger man Enrique, så er Guardiola verdens bedste. I morgen gæster han Camp Nou med Manchester City.



- For mig er han verdens bedste træner. Jeg elsker offensive trænere som ham. Siden Citys pre-season kan man se, hvad Pep har indført på holdet. De vil hele tiden have bolden og det samme vil vi.

- I nogle kampe er boldbesiddelsen ikke vigtig for mig. Det bliver det dog mod Manchester City, men det betyder ikke, at den, som har bolden mest, vinder.

- Vi får en god mulighed for at rykke frem i tabellen, men vi skal også selv til Manchester og spille. Efter kampen i morgen, er der stadig tre gruppekampe tilbage, så intet bliver afgjort i morgen.

- For nogle uger siden forlængede Busquets, i går var det Mascherano og på fredag er det Neymar. Det er rigtig gode nyheder for klubben, for træneren og for spillerne. Det er godt nyt for alle, fortalte Luis Enrique på dagens pressemøde forud for braget på Camp Nou i morgen.

Husk, at du kan få odds 5,00 på at Barcelona vinder - desuden finder du også andre gode muligheder denne Champions League-runde. Se mere i listen herunder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: Pep Guardiola er verdens bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder