Annonce


Annonce

Annonce

Suárez modtog den gyldne støvle

Nyheder - 20. oktober 2016




Luis Suárez er en sand bomber og lever konstant op til navnet 'El Pistolero'. Han er kold, kynisk og skarp og det fik han i dag et fysisk bevis på. Han modtog nemlig den gyldne støvle for at være topscorer blandt de europæiske ligaer med 40 mål i sæsonen 2015/2016.



Helt ekstraordinært var det Suárez' egne børn, Benjamin og Delfina, som overrakte bomberen sin nye pris. Og han fortalte da også ganske rørt, at familien er det vigtigste for ham.

- Tak til Barcelona for at give mig chancen for at udleve min drøm. Jeg forestillede mig aldrig at blive topscorer da jeg kom til Barcelona. Jeg kom for at vinde Champions League, men jeg havde aldrig vundet dette trofæ uden mine holdkammerater. Med deres hjælp er alt lettere, fortalte Suárez, der slog fast, at hvis ikke han vinder Ballon d'Or, så håber han, at Messi eller Neymar vinder.

- Min søn spurgte mig hvorfor jeg ikke scorede (i går mod Manchester City). Men da jeg fortalte ham, at vores nabo (Messi) scorede tre, blev han glad, fordi han også kender Messi, kom det yderligere fra angriberen.

Det er anden gang i karrieren, at Luis Suárez løber med den store pris. Efter at have bombet for Liverpool i 2013/2014, delte han prisen med Ronaldo. De to scorede nemlig lige mange mål. Denne gang står han dog alene med prisen med fire mål mere end andenpladsen - Gonzalo Higuain.

Ved dagens begivenhed var Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu til stede samt Andrés Iniesta, Sergio Busquets og Lionel Messi Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez modtog den gyldne støvle

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder