Annonce


Annonce

Annonce

Katastrofe: Liga-bossen angriber Barca

Nyheder - 26. oktober 2016




Spansk fodbold er generelt set fyldt med katastrofer og mærkværdige beslutninger. Den seneste står det spanske fodboldforbund for efter at have idømt Valencia en bøde for weekendens flaskekasteri. Hvad der sender sagen over i kategorien som en 'katastrofe' er, at det ikke kun var en flaske som blev kastet, at ligabossen angriber Barca trods tydelig offerrolle samt størrelsen på bøden.



Forbundet melder således, at Valencia får en bøde på sølle 10.500 kroner - altså noget, som svarer til et par ører for en så stor fodboldklub. Desuden blev Messi også ramt af en flaske for to sæsoner siden af Valencias fans - altså lærer de ikke meget på disse kanter.

Dernæst beklager forbundet, at Barcelonas spillere reagerede som de gjorde, da flasken fløj afsted. Det er nemlig siden bekræftet, at der blev kastet én flaske, tre lightere og to andre genstande. Der var altså ikke kun tale om én flaske. Forbundet angriber dog Barcelona og melder ud, at spillerne nærmest 'gør sig selv til grin' efter deres reaktion, da flasken blev kastet.

Desuden melder forbundet, at Barcelona-spillernes provokationer bestemt ikke var på lige fod med en 'normal opførsel under kamp'. Under hele opgøret blev Neymar svinet til af tilskuerene og da Messi scorede til 2-3 i overtiden, var brasilianeren højt oppe at flyve og provokerede tilhængerne tilbage.

Liga-bossen, Javier Tebas, har desuden officielt erklæret sig Real Madrid-fan og derfor undrer det ikke nogen, at man fra forbundets side skyder med skarpt mod Barcelona, som i virkeligheden er offeret i situationen.

Ved mandagens galla, hvor Tebas naturligvis var til stede, fortalte han, at han skammer sig på vegne af Barcelona-spillernes opførsel, da flere tusinde børn ser med.

Desuden blev flaskekasteren frataget sig sit sæsonkort.

Følgende genstande blev kastet mod Barcelonas spillere
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Katastrofe: Liga-bossen angriber Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder