Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca er interesset i Glen Johnson

Nyheder - 26. oktober 2016




Luis Enrique tror ikke længere på Aleix Vidal hvilket man har kunne se i de seneste rigtig mange kampe efterhånden. Backen er aldrig med til kampene uanset om Sergi Roberto er spilleklar eller ej. Javier Mascherano har ageret højreback ved flere lejligheder og nu er Vidal på vej videre i karrieren.



Det er ganske forståeligt, hvis Vidal allerede til januar - eller til sommer - ønsker at tage et skridt videre i karrieren. Skiftet fra Sevilla til Barcelona er aldrig blevet til noget for ham, og nu melder Mundo Deportivo, at Luis Enrique har kig på en tidligere Liverpool-profil.

32-årige Glen Johnson, der i dag spiller for Stoke, skulle således være i søgelyset. Han har kontraktudløb den 30. juni 2017 og kan dermed forlade Stoke gratis hvilket blandt andet gør ham interessant for Enrique, der ønsker en billig, men erfaren højreback.

Glen Johnson er ikke bare hvilken som helst spiller. Til trods for at han er i karrierens efterår, så har han stor erfaring efter at have spillet for blandt andet Chelsea og Liverpool.

Glen Johnsons CV
- West Ham
- Millwall
- Chelsea
- Portsmouth
- Liverpool
- Stoke

Der er altså således tale om en yderst erfaren højreback, som har spillet over 400 professionelle fodboldkampe. Om Barcelona til sommer gør brug af deres nuværende interesse er svært at spå om - men som altid vil et hav af spillere blive rygtet til klubben så snart vi går ind i 2017.

Johnson har desuden 54 engelske landskampe på sit CV. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca er interesset i Glen Johnson

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder