Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona indberetter Liga-bossen!

Nyheder - 27. oktober 2016




Barcelona har for længe siden været klar over, at der foregår håbløshed i det spanske fodboldforbund og for nyligt kom det ud i offentligheden, da selveste liga-bossen Javier Tebas skød med skarpt mod Barcelonas spillere for deres 'opførsel' under kampen mod Valencia, hvor adskillige gentande blev kastet mod dem. Også det spanske fodboldforbund var ude med riven mod catalanerne.



Barcelona er slet ikke i tvivl om, at Tebas' personlige holdning, som han har offentliggjort, men burde have holdt for sig selv, samt fodboldforbundets erklæring, er udover det sædvanlige og et direkte skud mod Barcelonas spillere. Derfor har Barcelona i dag indberettet Javier Tebas til CAS, som nu skal undersøge sagen. Det bekræfter Barcelona i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

Udover Tebas, så er CAS også blevet informeret om at tage et kig på erklæringen fra fodboldforbundet, som direkte beklagede Barcelona spillernes opførsel.

Barcelona melder skarpt ud, at de har mistet al tillid til liga-formanden Tebas fra dette øjeblik. Situationen bunder i, at Tebas i al offentlighed har udtalt, at han skammer sig over den opførsel, Barcelona-spillerne udviste i kampen mod Valencia. Forbunden beklagede desuden selvsamme opførsel og den vurdering finder Barcelona sig ikke i hvorfor de nu har valgt at informere CAS om situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona indberetter Liga-bossen!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder