Sløv indsats på Etihad Stadium: 3-1

Nyheder - 1. november 2016

Barcelona var godt med i første halvleg, men havde ingen anelse om, at anden halvleg var blevet sat i gang og blev herefter kørt over. Messi åbnede ellers flot til 0-1, men så tog værterne også over - og Barcelonas forsvar tog sig en lur.

Ter Stegen, S. Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Rakitic, Busquets, André Gomes, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Denis, Arda, Rafinha, Paco, Nili og Marlon

- 0-1 21' - Messi
- 1-1 39' - Gundogan
- 2-1 51' - De Bruyne
- 3-1 74' - Gundogan

11'
- Skandaløst dommerarbejde! Manchester City slår kontra og Sterling trækker ind i feltet, forbi Umtiti, som klart træder englænderne i foden i feltet. Sterling får gult for film. City klart snydt for straffespark.

14'
- André Gomes er tydeligvis det svage led på Barcelonas hold. Han formår slet ikke at præge kæderne. Han løber utrolig meget forgæves rundt og efterlader sig meget plads. City lukrerer tydeligt i hans side over midtbanen i kampens indledning.

20'
- Elendigt af Rakitic. Hans teknik svigter fuldstændig på en simpel bold og han begår et hårdt frispark, som helt retteligt giver ham gult kort.

21' - MÅL!!
- MESSI! Han gør det til 0-1 og igen demonstrerer spillerne et af Enriques tiltag: Nemlig kontrafodbold! Efter Rakitic' blunder, samler Barcelona frisparket op og slår kontra. Neymar sendes afsted og finder Messi midt for feltet. Argentineren trækker ind i feltet og udplacerer sikkert City-keeperen til 0-1.

24'
- Ter Stegen med den første redning. Gundogan flugter en returbold afsted, men den tyske keeper har sikre hænder i situationen.

25'
- Stats efter 25 minutter: 71 afleveringer 166 - 37% boldbesiddelse 63%

28'
- Tæt på fra Neymar! Han tryller med fødderne foran Stones, trækker ud og fyrer kanonen af, men Caballero får lappen på og bolden går i sidenettet og til hjørne.

29'
- Tidligt gult kort til Neymar. Han mister bolden og nedlægger Sterling. Hvis kampen udvikler sig negativt for Barcelona, har brasilianeren tendens til at udvise frustrationer.

34'
- Fantastisk aktion af André Gomes, som kommer fri inde i feltet og forsøger en aflevering. Den blokeres, men ryger ud til Neymar, som dog ikke får trykket af.

35'
- To kæmpe chancer til Barcelona!! Messi med et godt frisparksindlæg, som heades ud til André Gomes der forsøger sig med en flugter, men bolden blokeres igen. Returen samler Barca op og Suárez får muligheden på hovedet, men bolden ligger lige præcis bag ham og han header forbi mål.

36'
- Igen en chance til Barcelona! Suárez forsøger sig med ydersiden, men englænderne står skarpt og blokerer ud til hjørnespark.

39' - MÅL!
- Og igen koster det et mål ved at spille den ud af bagkæden. Chancerne er store, da Barcelona konstant gør det. Sergi Roberto forsøger med en aflevering på tværs af egen banehalvdel lige foran eget felt. Busquets får ikke fat i den dårlige aflevering og så står Gundogan klar to afleveringer senere til at gøre det til 1-1.

41'
- Tæt på 2-1 til City. Igen er det Sergi Roberto som koger og mister bolden og sætter gang i et City-kontrastød. Agüero er tæt på, men bolden sniger sig forbi Ter Stegens kasse.

43'
- Messi dribler forbi sine modstandere og tackles inde i feltet. Han råber efter straffe, men dommeren er afvisende.

47'
- Kæmpe fejl af Busquets, som mister den i hjertet af opspillet og sætter gang i en farlig omstilling. Sterling kommer fri i feltet, men hans teknik svigter og vinklen bliver for spids.

48'
- Agüero er tæt på med et godt skud, men Umtiti rammer lige præcis bolden og den sniger sig forbi målet. Elendigt nok dømmes der målspark.

50'
- Busquets begår frispark et farligt sted, da han ramler ind i Silva bagfra. Gylden mulighed for værterne!

51' - MÅL!
- Frisparket banker De Bruyne op i krogen i Ter Stegens side. 2-1 til Manchester City.

54'
- Barcelonas defensiv er fuldstændig på glat is. Intet fungerer, spillet er naivt og City har tydeligvis læst hvert enkelt træk. MSN har slet ikke været på bolden i anden halvleg - forsvaret og midtbanen kan slet ikke få bolden kørt rundt.

56'
- Busquets igen med et frispark et farligt sted. Han er slet ikke til stede i opgøret og halter gevaldigt efter. Han virker meget tung.

57'
- Silva sender frisparket indover og Agüero kommer op og header lige forbi Ter Stegens mål. I mellem tiden har Barcelona stadig ikke truet i anden halvleg.

57'
- Busquets igen! Nedlægger Fernandinho midt på banen.

61' - ind-/udskiftning
- En meget, meget svagt spillende Rakitic forlader banen. Arda kommer ind.

62'
- I første halvleg havde begge hold fem skud på mål. I anden halvleg har City haft fire - Barcelona nul.

63'
- Igen fejler Barcelona i opspillet og City får en kæmpe chance, men De Bruyne kan lige præcis ikke nå Kolarovs ellers fine indlæg. Hjørnespark til City. De tager det kort, men Neymar jagter alle tre mand på bolden og den ender helt ned ved Caballero.

65'
- ANDRÈ GOMES! Skandaløst at misse den chance! Arda Turan mister bolden på egen banehalvdel, men en City-mand afleverer hele vejen tilbage og Suárez opsnapper den. Han tørrer sin modstander og spiller André Gomes helt fri, men han banker bolden på overliggeren.

65'
- Og straks går det den anden vej, hvor De Bruyne snyder Ter Stegen med sit skudforsøg, men bolden går forbi målet.

67'
- Når André Gomes ikke kan score, så stormer han hjem og redder en stor chance efter at Barcelona igen-igen mister bolden i en farlig situation. Katastrofalt, at Enrique ikke reagerer ude på sidelinjen.

71'
- Sergi Roberto har gang i sin dårligste Barca-kamp. Han formår slet ikke at komme frem til noget rent offensivt og i defensiven bliver han kørt rundt. Teknikken svigter for ofte.

74' - MÅL!
- 3-1 til City. Skandaløst af Barcelona, der mister bolden ved et hjørnespark. Agüero går ned i tempo, udelukkende for at finde De Bruyne, som netop kan skabe noget. Han får bolden og sender en god stikning afsted til Navas, der er løbet bagom Digne. Indlægget bremses midt for mål og falder ned til Gundogan, der let hamrer den ind.

76' - ind-/udskiftning
- André Gomes går ud. Rafinha kommer ind.

80'
- Puha, Roberto. Bliver fuldstændig sat igen. Silva stormer gennem Roberto og Arda og finder Agüero bag Mascherano, som slet ikke ser sin landsmand løbe bag ham. Bolden sparkes i sidenettet.

81'
- Fuldstændig sindsyg aktion af Otamendi, som med sit knæ hopper højt i luften og direkte ind i Suárez. Angriberen når lige præcis at vende sig før han får knæet i ryggen. Frispark til Barcelona på en god position.

87'
- Suárez kommer ind i feltet, men han har ingen med og kan ikke gøre andet end at smadre den indover i håbet om, at skabe et eller andet. Resultatet er lig med nul.

90'
- City er klar over, at sejren er i hus, og har derfor trukket sig godt tilbage og lader blot tiden arbejde for dem. Barcelona forsøger ihærdigt, men idéerne findes ikke.

90+2'
- Elendigt udkast af Ter Stegen, som City opfanger. Agüero kører på vanlig stil på tværs af feltet og venter på en åbning, men Umtiti tackler hårdt igennem.

- Manchester City vinder velfortjent og igen må Luis Enrique hjem og evaluere. Præcis som efter kampene mod Alaves, Celta Vigo og ikke mindst Valencia. Barcelona bibeholder dog førstepladsen i gruppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder