Annonce


Annonce

Annonce

Suárez: Iniesta sendte mig en opløftende besked

Nyheder - 8. november 2016




Denis Suárez spillede uden tvivl sin bedste kamp for Barcelona, da han startede inde i opgøret mod Sevilla på udebane. Her spillede han en rigtig flot kamp både defensivt og offensivt og formåede endelig at træde i karakter og vise hvilke kvaliteter, han besidder. Noget, han ikke rigtig havde formået at gennemføre forinden i Barca-trøjen.



Andrés Iniesta, der er skadet og derfor åbnede en dør for Denis, sendte sin kollega en besked på Whatsapp og ønskede ham tillykke med kampen.

- Efter kampen mod Sevilla sendte Iniesta mig en besked på Whatsapp og ønskede mig tillykke. Jeg var virkelig glad. Han fortalte mig, at jeg havde spillet en god kamp med en masse personlighed. Jeg svarede ham, at hans besked gjorde mig glad, fortæller Denis Suárez i et interview med El Larguero.

Denis Suárez kom godt fra sine lange afleveringer, hurtige pasninger og var tydeligvis langt mere til stede end de foregående kampe, hvor han ikke rigtig formåede at komme til sin ret. Han var blandt andet med i Messis mål til 1-1, da han modtog bolden af netop Messi. Herfra sendte han den ud til Neymar, som igen fandt Messi før han scorede. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Iniesta sendte mig en opløftende besked

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder