Annonce


Annonce

Annonce

Nu venter tre udekampe i træk

Nyheder - 21. november 2016




Otte dage. Tre udekampe. Tre forskellige turneringer. Barcelona skal nu indstille sig på et hårdt program mod nogle svære mandskaber før de til næste hjemmekamp åbner op for El Clásico. Frem til El Clásico skal Barcelona spille perfekt for at vinde kampene forinden.



Det starter allerede på onsdag, hvor Barcelona på udebane i Champions League skal møde Celtic. En meget svær kamp, hvor catalanerne skal sikre sig videre avancement i turneringen. Noget, der glippede senest da de tabte til Manchester City på udebane.

Efter kampen mod Celtic er det lynhurtigt hjem og så ud på farten igen. Fire dage efter Champions League-kampen er det nemlig 'tilbage til helvede' i La Liga. Anoeta, hvor Real Sociedad har til, er normalt et svært sted at spille for Barcelona. Uanset hvor meget baskerne skifter ud i truppen og hvilken træner de har, så er det en af de baner, hvor intet er sikkert.

Herefter venter der en kamp, som skal vindes med flere reserver. Ingen forventer, at Luis Enrique stiller op i stærkeste opstilling når Barcelona gæster José Rico Pérez i Copa del Rey, hvor Hercules har til. Kampen kommer til at bære præg af, at Barcelona få dage senere møder Real Madrid hvorfor chancen for at få vigtige spillere skadet skal minimeres og dermed tager Enrique ingen risiko. Senest Barcelona mødte holdet fra Alicante var under Pep Guardiola. Her vandt man 3-0.

Programmet
23. november: Celtic - Barcelona
27. november: Real Sociedad - Barcelona
30. november: Hercules - Barcelona
3. december: Barcelona - Real Madrid Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu venter tre udekampe i træk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder