Annonce


Annonce

Annonce

Anklager vil have Neymar to år i fængsel

Nyheder - 23. november 2016




Står det til anklagemyndigheden, så skal Neymar spendere to år i fængsel, den tidligere Barcelona-præsident Sandro Rosell skal fem år i fængsel og Barcelona skal modtage en bøde på 60 millioner kroner. Sådan lyder det i samtlige spanske medier i dag onsdag.



Anklageren Jose Perals har anklaget Neymar for at være med i svindlen omkring brasilianerens skifte fra Santos til Barcelona for flere år siden. Som bekendt har sagen kørt på sit højeste frem til i sommers, hvor der egentlig blev lagt låg på, men sagen blev taget op igen.

DIS, som ejede flere procenter af Neymars rettigheder, føler, at de har mistet penge i og med at Sandro Rosell og den nuværende Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu svindlede med pengene og selvom Neymar ikke direkte var involveret i påstanden, så mener Perals at han var involveret i sagen som helhed og derfor kræves han fængslet.

DIS ser gerne at Rosell og Bartomeu ryger otte år i fængsel mens de ser Neymar fem år i fængsel. DIS har allerede stået over for en dommer og forklaret deres side af sagen, mens Neymar for nogle måneder siden fløj til Madrid for at møde op i retslokalet. Herefter blev der for en stund lagt låg på sagen, men den er altså åbnet op igen og nu kræves Neymar fængslet sammen med Rosell og Bartomeu.

Som Barca-præsident oplevede Sandro Rosell, at hans hus blev beskudt og han trak sig siden som præsident i en turbulent tid, hvor hans fjendeliste voksede med ekstrem fart. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Anklager vil have Neymar to år i fængsel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder