Annonce


Annonce

Annonce

Video: Et minuts stilhed for ofrene i flystyrtet

Nyheder - 29. november 2016




Dagens træning i Barcelona blev lidt anderledes end hvad der normalt står på menuen. I nat omkring klokken 04.00 dansk tid styrtede et fly ned i Colombia med det brasilianske hold, Chapecoense, hvor flere er meldt døde mens flere heldigvis har overlevet.



I forbindelse med flystyrtet har hele verdens medier og meget snart alle sportsfolk sendt tanker afsted mod de pårørende og Barcelonas spillere indledte da også dagens træning med et minuts stilhed for ofrene i styrtet. Herefter gik træningen i gang og det var med Iniesta og Umtiti på grønsværen.

Efter træningen blev 10 tilfældige spillere udtaget til doping-test. Piqué, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Mascherano, Alba og Umtiti skulle alle aflevere både urin- og blodprøve og kunne herefter begive sig hjem for at lade batterierne op.

Barcelona flyver til Alicante i morgen, hvor de sent klokken 22.00 møder Hercules i Copa del Rey. Her forventes det, at Enrique sparer en masse spillere, så de er klar til El Clásico lørdag eftermiddag.

Selvom Piqué, Mascherano, Messi, Neymar og Alba alle havde fået tilladelse til at sidde over ved dagens træning, så skulle de altså alligevel gennem en dopingtest. Suárez og Mascherano trænede dog med til trods for fritagelsen.



Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Video: Et minuts stilhed for ofrene i flystyrtet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder