Annonce


Annonce

Annonce

Laporta: Vi kunne have købt Ronaldo for 17 mio.

Nyheder - 1. december 2016




Cristiano Ronaldo har i to omgange været sat i forbindelse med et skifte til Barcelona før han trådte ind på Bernabeu med den hvide trøje. Første gang var for mange år siden, da han blot var 17 år. Det fortalte Barcelonas tidligere præsident, Joan Laporta, ved et event i dag i forbindelse med El Clásico lørdag eftermiddag.



- Vi hentede Ronaldinho, Marquez og Quaresma. Ronaldo var i Sporting Lissabon før han skiftede til Manchester United og her talte vi med hans agent, som ønskede at sælge Deco til os. Vi sagde, at vi ikke kunne tage imod det tilbud, da vi ikke havde råd.

- Herefter fortalte han os at han havde en anden god spiller. Det var Ronaldo. Han havde en aftale om, at han kunne rykke til Manchester United for 19 millioner euro, fortæller Laporta ifølge Sport.

Laporta kunne yderligere bekræfte, at der umiddelbart var tale om en pris på 17 millioner euro - 125 millioner danske kroner og altså billigere end hvad United skulle betale.

Anden gang han blev sat i forbindelse med et skifte til Barcelona var før skiftet til Real Madrid. Madrilenerne pressede hårdt på og Sir Alex Ferguson blev angiveligt træt af det og tilbød derfor Ronaldo til Barcelona. Læs meget mere om det emne lige her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Vi kunne have købt Ronaldo for 17 mio.

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder